IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2010, 13:20   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayıp çocuklarla ilgili ihbar mektubu asılsız çıktı




Kayıp çocuklarla ilgili ihbar mektubu asılsız çıktı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kayseri’de kaybolan 3 çocukla ilgili ihbar mektubu asılsız çıktı

Kayseri'de geçen yıl Ramazan Bayramı'nda şeker toplamaya çıktıktan sonra kaybolan çocukların organ mafyası tarafından kaçırıldığına ilişkin Sivas E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan mahkum N.A. tarafından yazılan ihbar mektubu asılsız çıktı.



N.A.'nın, kendisinin yakalanması için polise yardım eden ağabeyi, diş teknisyeni N.A.'dan intikam almak için böyle bir yola başvurduğu belirlendi.Sivas Cezaevi'nde hükümlü N.A.'nın, Kayseri'de geçen yıl Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü şeker toplamak için evlerinden ayrılan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin ve 6 yaşındaki kardeşi Dilruba Tekin ve aynı sitede oturan 11 yaşındaki Türkan Ay ile ilgili olarak yazdığı ve cezaevinden Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne göndermek istediği, 'Çocukları organ mafyası kaçırdı. İç organlarını da aldıktan sonra Fırat nehrine attı" yazılı ihbar mektubu asılsız çıktı. N.A.'nın, ağabeyi N.A.'dan intikam almak için böyle bir yola başvurduğu belirlendi.
SAVCI CEZAEVİNDE İFADESİNİ ALDI
1 Ekim'de olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekipler N.A.'nın 1.5 saat süreyle ifadesini aldı. İfadesinde N.A., "Sahte diş hekimliği yaptığım için 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezam vardı. Polis tarafından aranıyordum. Bu sırada ağabeyim beni polise ihbar ederek yakalanmama sebep oldu. Yakalandıktan sonra Sivas Cezaevi'ne gelerek yatmaya başladım" dedi. Ağabeyinin çocukları kaçırdığına ilişkin iddiaları da cevaplandıran N.A., "Diş teknisyeni olan ağabeyim N.A. kayıp olan çocuklara yakın mahallede oturuyordu. Bu durumdan dolayı bu olayı ağabeyimin gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Çünkü altına yeni son model bir araba almış. Zannedersem bu çocukları ağabeyim kaçırdı" diye konuştu. Olayı inceleyen ekipler, N.A.'nın ağabeyinden intikam almak için böyle bir iddiada bulunduğunu belirlerken, soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. (dha)


ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cocuklarla, çıktı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asılsız ihbar yüzünden karnındaki bebek öldü MasteR06 Haber Arşivi 0 06 Ocak 2014 23:09