IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2010, 20:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Memurlar yardım meleği oldu




Gazete5'in 27 Temmuz 2010 tarihinde yayınladığı bir haberi okuduktan sonra gazetemizle irtibata geçerek, Edirne'de ilköğretim 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Barış Özdemir'e "eğitim bursu" sağlayan "Yardım melekleri" toplumdaki tüm hayırseverleri harekete geçirmeyi amaçlıyor.

Anadolu'dan gelen öğretmenlerin yardım taleplerini karşılayan gönüllüler, son olarak Demirlibahçe Muhtarı ile birlikte "her okula bin kalem" kampanyasını gerçekleştirdi. Dernek Genel Başkanı Yüksel Şimay, ilk kez kamu çalışanlarının bir yardım derneği çatısı altında birleştiklerini vurgulayarak, bu birlikteliğin devam etmesi için ellerinden gelen çabayı harcayacaklarını belirtti. Şimay, bu çatı altında bulunan kamu görevlilerinin de bu birlekteliğin devam etmesi için istekli ve gayretli olduğunu söyledi.

Yüksel Şimay, duyarlı tüm vatandaşlardan ve kamu çalışanlarından, derneğin son kampanyası için destek beklediklerini açıklayarak, "Herkes 10 tane kalem gönderebilse, çok büyük maliyetler teşkil etmeyen bu sayı ile bir çocuğun geleceğini sokağa değil okula yönlendirmeyi başarırız. Çocuklarımız, berdele, töreye, tiner ve uyuşturucuya yönelmesin istiyoruz. Beklentilerini, okula, öğretmenlerine yönlendirsin" diye konuştu. Şimay, kampanyaya destek veren Demirlibahçe Muhtarı Bahar Örenek'e de teşekkür etti. Muhtar Örenek, kampanyaya 3 bin 500 kalem, 48 adet defter, altı tane okul çantası ile katkıda bulunarak, desteğinin devam edeceği sözünü verdi.

Dernek bünyesinde görev alan gönüllüler arasında, PTT Genel Müdürlüğü Sağlık.Sos.İş. D. Bşk. Yrd Mehmet Ali Sakal, Şef Abdülkadir Demir, Ekrem Genç, Mustafa Polat, Ömer Faruk Aktaş, Hemşire Nazmiye Macit, Yüksel Şimay, Sağlık Bakanlığı'ndan Tülay Bayramoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Yılmaz Turhan, İller Bankası'ndan Fizik Müh. Nacide Karabay, Bağımsız memur sendikası Genel Mali sekreteri Remzi Kızılkaya, Emekli Memur Ali Ekber Uygur da yer alıyor.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
meleği, memurlar, oldu, yardım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yardım meleği Bergüzar Seth Haber Arşivi 0 20 Aralık 2014 13:56
Deniz Seki koğuşun meleği oldu Seth Haber Arşivi 0 20 Kasım 2014 11:51