IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2010, 01:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SP'den Kurtulmuş ekibine sert çıkış




Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Prof. Dr. Oya Akgönenç, ''Partimize içeriden çökertme operasyonu uygulanıyor'' dedi. Akgönenç, partilileri bu konuda dirençli olmaya çağırırken, istifalarında medyada yansıtıldığı kadar büyük olmadığını iddia etti.

Saadet Partisi'nin 17 Ekim 2010 tarihinde yapacağı büyük kongre öncesinde İzmir il başkanlığının Aylık Divan Toplantısı yapıldı. İl başkanlığında yapılan toplantıda partililere hitap eden Oya Akgönenç, Milli Görüş'ün ''asrın hikayesi'' olduğunu söyledi. Saadet Partisi'nin moralini bozmaya çalışanlar olduğunu belirten Akgönenç, şunları söyledi:

''Son derece önemli bir karar günündeyiz. Milli Görüş olarak birçok defa bu şekilde karar vermek durumunda kaldık. Bir AKP çıkardılar, bizi böldüler. Birileri bunun yetmeyeceğini, bu hareketin gömülüp üstüne beton dökülmesi gerektiğini söylemişti. Şimdi ise içerden çökertme operasyonu uygulanıyor. Saadet Partisi'nin içi boşaltılmak isteniyor. Moralimizi bozmaya çalışıyorlar. Bizi tanıyamamışlar. Böyle olaylar moralimizi bozamaz. Aksine bizi daha da çelikleştirir. Gün bunlara direnme günüdür. Başımızı dik tutmamız ve kendimize her zamankinden fazla inanarak çalışmamız gerekiyor.''

İzmir İl Başkanı ve Olağanüstü Kongre Çağrı Heyeti Üyesi Şerafettin Kılıç ise partiden istifaların kamuoyuna yansıtıldığı boyutta olmadığını, sadece beklenen bazı ayrılmalar yaşandığını söyledi.

Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na il ve ilçe yönetimleri, gençlik kolları ve kadın kolları ile Büyük Kongre İzmir Delegeleri katıldı.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıkış, ekibine, kurtulmuş, sert, spden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Obama'dan İran'a en sert çıkış PassioN Haber Arşivi 0 04 Mart 2012 19:55
Çelik'ten Kanadoğlu'na sert çıkış Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 20:09