IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ekim 2010, 01:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gandi'ye Aysun Kayacı benzetmesi




AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumla ilgili, 'Halkın kararına saygılıyız ama. Hayır diyenler daha eğitimli' açıklamasına "Kılaçdaroğlu'nun manken Aysun Kayacı'dan ne farkı var. Biri manken, biri siyasi parti genel başkanı" yanıtı verdi.

Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Belçika'da yaptığı referandum değerlendirmesini yorumladı. Elitaş şöyle konuştu:
"Halk oylaması sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Belçika'ya gitti. Burada Kılıçdaroğlu'na referandum sonucu sorulduğunda, 'Halkın kararına saygı duyuyoruz. Ama, hayır oyu kullananların büyük oranının eğitim seviyesi daha yüksek. Sayın Kılıçdaroğlu'nun ilk yorumu bu. Televizyonda program yapan biri vardı ya manken-sunucu Aysun Kayacı. Sayın Kılıçdaroğlu'nun manken Aysun Kayacı'dan ne farkı var? Biri manken, biri siyasi parti genel başkanı"

ELİTAŞ'TAN MHP'YE SERT SÖZLER
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de referandum sonucunu üzgün ve bezgin bir halde değerlendirdiğini de öne süren Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, şöyle devam etti:
"Sayın Devlet Bahçeli'ye sordular. Bahçeli de öyle üzgün öyle bezgin ki. Çünkü tabanının, milliyetçilerin, ülkücülerin kabul etmediği 'hayır' kampanyasına büyük bir hırçınlıkla destek veren CHP'nin arkasına vagon olarak takılmış. PKK ile İmralı ile BDP ile kol kola girmiş bir siyaseti kendisine ilke edinen MHP'nin yönetimine kızan ülkücülere rağmen, milliyetçilere rağmen, bunu desteklemesinin sonucu iç dünyasındaki fırtınaları ortaya koyan Bahçeli'nin ilk günkü yorumu '12 Eylül halk oylamasında yüzde 58 evet diyenler Türkiye'yi karanlık dehlizlere doğru yola çıkarmıştır' oldu. Şu kafaya bak, 12 Eylül'deki milletin verdiği mesajı bir ışık gibi algılamış olsaydı Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğinin ne kadar aydınlık, ne kadar parlak olduğunu anlama kabiliyetine ulaşmış olurdu."


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aysun, benzetmesi, gandiye, kayacı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aysun Kayacı evleniyor PassioN Haber Arşivi 1 04 Mayıs 2012 21:47
Aysun Kayacı GueSt Mankenler 0 05 Eylül 2011 00:36
Aysun Kayacı Yine Pot Kırdı Kralice Haber Arşivi 0 14 Kasım 2008 15:07