IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2010, 12:56   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkler’in DNA’sı ile Einstein’ın DNA’sı aynı




Türkler’in DNA’sı ile Einstein’ın DNA’sı aynı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

DR. Sadeg Faris Türkler’in DNA’sı ile Einstein’ın DNA’sını bir tuttu

Fütiristler Derneği'nce düzenlenen ''Yeni Çağı Yaratanlar'' konferans serisi kapsamında İstanbul'da konuşan mucit DR. Sadeg Faris, Türk DNA'sını Einstein'ın DNA'sı ile eş tuttu.



Yenilikçi mucit Dr. Sadeg Faris, tüm insanların aynı DNA'ya sahip olduğunu belirterek, ''Türk insanının da DNA'sı Einstein'ın DNA'sı ile aynı. Ortam düzgün olursa aynı şeyi başarabilirsiniz'' dedi.
Patentler teknoloji egemenliğini sağlıyor
Faris, Novartis ile Türkiye Fütiristler Derneği işbirliğiyle düzenlenen ''Yeni Çağı Yaratanlar'' konferans serisi kapsamında ''Türkiye Geleceğini Teknoloji Devrimi ile Değiştirecek'' konulu sunum yaptı.
Dünyanın bugün teknoloji kolonisine dönüştüğünü anlatan Faris, teknolojik yenilikler konusunda sıfır ürün sahibi ülkelerin egemen değil, sömürge olduğunu ifade etti.
Türkiye'de ''Ipad'' veya teknolojik bir ürün için harcanan her liranın, başkalarının teknolojisini desteklediğini belirten Faris, böylece ülkelerin geri bırakıldığını söyledi.
Faris, ''Eğer ülkenizde örneğin Sony veya Mercedes kullanılıyorsa, o zaman kendi kendinizi sömürge haline getiriyorsunuz demektir. Bu da teknoloji açığını büyütür ve sürekli hale getirir'' dedi.
Kendi geleceğini tayin eden ülkelerin egemen olabileceğini anlatan Faris, patentlerin de teknoloji egemenliği sağladığını söyledi.
Herkesin etnik, dinsel veya cinsiyet açısından aynı içgüdülere sahip olduğunu dile getiren Faris, ''Yaratıcılık üzerinde kimsenin tekeli yoktur. Ortam gerekli şartları sunarsa rahatlıkla mucit olabiliriz'' diye konuştu.
Türk insanının DNA'sı da Einstein'ın DNA'sı ile aynı
Faris, Türkiye için teknoloji egemenliğine gidecek yolu şöyle tarif etti: ''Öncelikle teknolojik olarak kendinize ait ürününüz yok ise bu anlamda sömürge olduğunuzu kabul etmeniz gerekir. Bunu kabul etmeden ikinci basamağa geçmeyin. Bu çözüme kendinizi tamamen vakfetmelisiniz. Birçok proje başarısızlığa uğruyor. Cesaretinizi toplayacaksınız ve yeni şeyler deneyeceksiniz. Başarısızlık en büyük başarıdır aslında. 50 şey denediniz ve 5'inde başarılı olduysanız o zaman süper başarı elde etmişsiniz demektir. Bir misyona inanmanız gerekir. İnançlarımızı gerçekleştirinceye kadar çalışmamız gerekir. Politika sizin gelecek nesillerinizin hayatlarına etki etmemeli. Politika bilim ve teknolojiyle ilişkili olmamalı, bilim ve teknolojiyi desteklemeli, ödüllendirmeli ve yolundan çekilmelidir. Özgürlüğün kısıtlanması bilimi öldürür. Hepimizin uyanması lazım. Aynada kendimize bakmamız lazım, genç jenerasyona söyleyin; Einstein ile aynı DNA'ya sahipsiniz, hiç farkınız yok, sadece doğru çevrede olmanız lazım. Bütün insanlar aynı DNA'ya sahip. Türk insanının DNA'sı da Einstein'ın DNA'sı ile aynı. Ortam düzgün olursa aynı şeyi başarabilirsiniz.

kaynak: en sonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ayni, aynı, dna’sı, dna’si, einstein’ın, einstein’in, ile, türkler’in, türkler’in


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yüce Allah’ı tanımada, Esmaü’l Hüsna’nın önemi. Ein Esmâ-Ül Hüsnâ 0 10 Haziran 2011 14:24
İran’ın Türkiye’ye Teklif Ettiği ‘Feza Anlaşması’ Kabul Edilecek mi? Afrodit Haber Arşivi 0 23 Eylül 2010 02:02
Tanzimat’tan Cumhuriyet’e Osmanlılar’da “Felsefe” PopSy Felsefe 0 23 Mart 2009 23:59
Batman’da AB’li konuk öğrencilere ‘Nataşa’ yakıştırması Angel Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 15:21
BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde imamlık yapan ve Kütahya’da geçirdiği trafik kazasında Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 00:14