IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Kasım 2010, 08:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'de Kılıçdaroğlu dönemi yeni başladı




CHP'de Kılıçdaroğlu dönemi yeni başladı. Teşkilatta hakim olan Önder Sav ve ekibini tasviye eden Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin yeni çizgisini anlattı. Kılıçdaroğlu, teşkilatlara "iktidara hazır olun" talimatı verirken, Deniz Baykal'la görüşeceğini de ifade etti.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yaşanan kırgınlık ve küskünlükleri unuttuklarını belirterek, “Herkesi kucaklayacağız. Toplumun tüm seslerine ve renklerine, görüşlerine açık bir parti olacağız” dedi. Kılıçdaroğlu tüm örgütün ‘iktidar yürüyüşüne’ hazır olmasını istedi.
CHP tarihinde öneli bir karara imza eden ve aldığı radikal kararla CHP'nin önemli ismi ve kendisinin de Genel Başkanlığını destekleyen Önder Sav ve ekibini saf dışı bırakan Kılıçdaroğlu, Hürriyyet gazetesine yaptığı açıklama ile partinin yeni dönemde nasıl bir eksene yerleşeceğini anlattı. Kılıçdaroğlu, “Tüm Türkiye’ye ve CHP’lilere toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağımızın, mesajını vermek istiyorum. Toplumun tüm seslerine ve renklerine, görüşlerine açık bir parti olacağız. Örgütümüz iktidar yürüyüşüne hazırlıklı olsun” dedi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

Kimseye küs değiliz

“Partililerimiz, gönül ve güç birliği yapsınlar. Kırgınlıkları, küskünlükleri tamamen bir kenara bıraksınlar. Biz kimseye küs ve kırgın değiliz. Herkesi kucaklayacağız. Geçmişte yaşanan kırgınlıklar, küskünlükler olabilir. Bunları unutacağız.

Önder Sav’a mesaj

Biz dün (önceki gün) yaşanan küskünlükler ve kırgınlıkları da unutacağız, unutmalıyız. Buna Sayın Sav ve arkadaşları da dahil. Biz unutacağız, birlik olacağız. Elbette geçmişte bazı kırgınlıklar olabilir, bazı hırslar öne çıkmış olabilir, ama her beklentinin karşılanması söz konusu olamazdı. Bireysel beklentiler değil, Türkiye’nin beklentilerini karşılamalıyız. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var. Bu yönde herkesin adım atması gerekiyor.

Baykal’la görüşeceğim

Sayın Deniz Baykal’la da görüşeceğim. O bizim her zaman değer verdiğimiz eski genel başkanımız. Fikir alışverişinde bulunuruz.”

Karamsar demokrasi

Kılıçdaroğlu, dün sabah evinden çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada ise “Karamsar bir demokrasi yaşıyoruz. Bu karamsarlığı mutlaka gidermemiz gerekiyor. CHP halkın umudu olmak durumunda. Bu nedenle geleceğe umutla bakan, kendi içinde barışık, sevgiyi parti yönetimine hakim kılan bir anlayışla yola çıkıyoruz” dedi.

Gençlerden destek

CHP Genel Merkezi önüne sabah saatlerinde gelen 50 kişilik bir grup, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu lehine sloganlar attı. Ankara içinden ve yurdun çeşitli yerlerinden geldikleri öğrenilen grup, Genel Merkez önünde toplandı. Bir süre Kılıçdaroğlu lehine sloganlar atan grup, daha sonra genel merkezin önündeki boş alanda beklemeye başladı. Bir partilinin giydiği Kemal Kılıçdaroğlu baskılı tişört dikkat çekti. Bu arada polis ekipleri de güvenlik önlemlerini artırdı.

Yürüyüşümüze katılın

KILIÇDAROĞLU, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki sayfasında takipçilerine çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu, şöyle dedi: “Yolumuz uzun, hedef büyük ve ‘Yorulmamak üzere yola çıktık.’ Bu süreçte gönüllülere ihtiyacım var. Her yaştan, her meslekten, her şehirden, her inançtan, her kökenden kalbi yurt sevgisiyle dolu yurttaşımı yürüyüşümüze katılmaya çağırıyorum.”




__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Kasım 2010, 11:48   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'de Kılıçdaroğlu dönemi yeni başladı




CHP Çoklu parti sistemine geçildiğinden beri tek parti olarak başa gelemedi. Yani Chp de kronik bir sorun var başa gelememesinin nedenleri bir çok unsur içeriyor. Benim demek istediğim Chp başa gelememesinin nedenlerini Üniversitede ki akademisyenlere hazırlattırıyor. Hazırlattıkları kesim halkdan kopuk. o yüzden de chp de ki hastalığa teşhis koyamıyorlar. CHP Atatürkün partisi diye kemik oy verenler deniz. Fakat ; yanlış, tutarsız söylemlerle yönetiliyor. Türkiyenin aslı Chp dir. Geldiği yer Chp dir. ilk partimizdir. Chp siz bir parlemanto düsünemez kimse lakin ; Chp nin Halkın gözünde inandırıçılığı kalmadı. Daha doğrusu kaldırmadılar. Buda koltuk sevdası yüzünden. Dikkat buyurursunuz ki sağda yada akp de 1 tane çatlak ses bulamazsınız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fakat ; sol partilerde devamlı karğaşa vardır. O yüzden bu seçimde de referandumdan çıkan sonuçlardan farkı olmucaktır. Vizyonu geniş, ileriyi görebilen genç insanların chp ye ihtiyacı vardır. Umarım ki bu tüzük değişikliklerinden sonra teşkilat olarak iyi bir yapıya kavuşur.

 

Alt 05 Kasım 2010, 12:20   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'de Kılıçdaroğlu dönemi yeni başladı




Bora Ecevit genel başkanken, yanlış hatırlamıyosam 1970'lerde bir kez tek başına iktidar oldu diye hatırlıyorum.. Tabii onun dışında çok uzun süre uzak kaldı iktidardan, senin söylediğin sebeplerden ötürü.. Diğer yazdıklarına da katılmamak mümkün değil. İlk genel seçimde olağanüstü bir durum olmadıkça yine Akp tek başına iktidar olacaktır. Ama ben yaşanan gelişmeleri olumlu değerlendiriyorum.. Umarım halkla bütünleşmiş kimliğini geri kazanır Chp, bu iktidar olmaktan daha önemli bana göre.

 

Alt 05 Kasım 2010, 13:33   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'de Kılıçdaroğlu dönemi yeni başladı




1973 de koalisyon hükümeti olarak iktidar partisi geldi. Oda başbakanlığı 10 ay sürdü. Yani bir istikrarlı olarak gelemedi. Sonuçta Chp de bir sıkıntı var. Ins. artık bu çözümsüzlükler çözülür, önüne bakar. Yoksa var olan iktidar partisi gene bu pastayı alır götürür.


 

 

Etiketler
başladı, chpde, dönemi, kılıçdaroğlu, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Twitter'da 'susturma' dönemi başladı yaSmin Twitter Haberleri 0 14 Mayıs 2014 11:13
Şiddetli çatışma dönemi başladı Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Mayıs 2012 12:12
Grip Aşısı Dönemi Başladı System Kulak Burun Boğaz Sağlığı 0 05 Eylül 2011 15:59
TÖSHİD'de Ersoy dönemi başladı Chelt Havacılık Haberleri 0 24 Aralık 2010 10:07