IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2010, 14:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Savunmaya Bak!''insan Sağlığını Düşündüğümüz için Yaptık..."




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçesi ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda damacanalarda sahte içki üreterek piyasa sürdükleri ileri sürülen 7 kişi gözaltına alındı. Sahte olduğu anlaşılan bin 928 şişelenmiş, 235 litresi damaca içinde viskiye el konuldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'te bir evde sahte içki üretilerek, ünlü markaların ismiyle şişelenip piyasaya sürüldüğü ihbarını aldı. Dört aylık takip sonucunda daha önceden gümrük kaçakçılığı suçundan hakkında işlem yapılan Ö.Ç.'ye (Ökkeş Çelik) (63) ulaştı. Ö.Ç.'nin, koltuk değnekleriyle yürüyen bedensel engelli S.A. (44) ile sahte içki imalatı yaptığı tespit edildi. Zanlıların sahte içkileri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'deki bazı büfelerde sattığı belirlendi. Bunun üzerine, gerekli delilleri toplayan polis, dün (Pazar) saat 08.00 sıralarıda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de büfe ve market işlettikleri belirlenen Ö.Ç. (63), S.A.(44), G.I. (34), I.S.P. (29), İ.T. (40), N.E. (56) ve F.A. (50) gözaltına alındı. Ö.Ç.'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'teki evinde yapılan aramada, sahte olduğu belirlenen bin 928 adet şişelenmiş ve satışa hazır halde, 235 litresi de damacalar halinde sahte viski ele geçirildi. Piyasada çok satılan içki markalarının boş şişelerini temin ettikleri belirlenen zanlıların, daha sonra herhangi bir ölçü kullanmadan hazırladıkları sahte içkileri doldurup, piyasaya sürdükleri anlaşıldı. Sahte içkilerin insan sağlığını tehdit ettiği, bazılarının körlüğe neden olabilecek seviyede alkol içerdiği tespit edildi.

'FAZLA ALKOL ALINMASIN DİYE YAPMIŞLAR'

Gözaltına alınan zanlılar [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nde götürüldü. Zanlılardan Ö.Ç.'nin ifadelerinde, ''İçki sağlığa zararlı. Biz alkol oranı az olan içkileri piyasaya sürerek insanların zarar görmesini engelliyoruz. İnsan sağlığını düşündüğümüz için böyle bir yöntem uyguladık. Bizim içkilerimiz fazla sarhoş etmez ve insanlara zarar vermez' demeleri polisleri güldürdü. Zanlılar, sorgularının ardından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adliyesi'ne sevk edildi.




Videoyu izlemek için Tıklayınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
savunmaya bakinsan sağlığını düşündüğümüz için yaptık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Olumlu işler yaptık" Ecrin Basketbol 0 27 Eylül 2014 17:50
Deprem, insan sağlığını en çok etkileyen doğal felaket ! Deinonychus Ruh Sağlığı 0 04 Kasım 2011 23:07