IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Erkekti kadın oldu, yine döndü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/364458-erkekti-kadin-oldu-yine-dondu.html)

pyracantha 09 Kasım 2010 17:18

Erkekti kadın oldu, yine döndü
 
1987'de cinsiyetini değiştirip kadın oldu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 17 yıl sonra karar değiştirip tekrar erkek olmak için bıçak altına yattı
Onun adı Sam Hashimi’ydi... Sam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1987 yılında cinsiyet değiştirmeye karar verdi. İri göğüslü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şuh bakışlı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] baştan çıkartıcı yeni bir kadın çıktı ortaya: Samantha Kane.
Kuşkusuz varlıklı olmasının da katkısıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Monaco’da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lüks hayatını sürdürmeye devam etti.

PENİS BİLE YAPTIRDI

Ancak 2004 yılında her şey yeniden tersine döndü. Uğruna onbinlerce dolarlık ameliyat parası harcadığı kadınlığından[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seksten[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alışveriş ve makyajdan iğrendi. 40 bin dolarlık üç yeni ameliyatla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeniden cinsiyet değiştirdi. 17 yıl önce aldırdığı penisini bile[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deri nakliyle bir kez daha yaptırdı.

Yeni ismiyle Charles Kane[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] artık tamamen farklı bir cinsi andıran yüzüyle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdi yeniden medyanın önünde. Artık 50’li yaşlarına gelen Charles[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir sanat galerisinde tanıştığı Victoria Emms (28) ile nişanlandı. Charles Kane[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu benzersiz yaşam macerasını şöyle anlatıyor: “Erkekler Mars[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadınlar Venüs gezegenindendir. Bense Venüs’e uzun bir yolculuğa çıkıp Mars’a geri döndüm.”


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net