IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ölüme 5 kala (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/365304-olume-5-kala.html)

pyracantha 13 Kasım 2010 16:56

Ölüme 5 kala
 
İzmir'de terör estiren seri katil Hamdi Ayri'nin 2. kurbanı Ayşe Selen'in son görüntülerine AKŞAM ulaştı. Genç kız alışveriş yapıyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra ölüme yürüyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İzmir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nisan ayında üç gece üst üste işlenen seri cinayetlerle sarsıldı. İlk hedef bankacı Esra Yaşar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikinci kurban üniversiteli Ayşe Selen Yayla ve son kurban transseksüel Mustafa Has oldu. Katil zanlısı Hamri Ayri kısa sürede yakalandı. Ve AKŞAM soruşturmanın önemli delillerinden olan kamera görüntüleri ulaştı. O karelerde pırıl pırıl bir kızın son anları var.
Balçova'da bir pansiyonda kalan Selen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canı çilek çekince 500 metre ilerideki alışveriş merkezine gidiyor.

22:06
l Selen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] markete giriyor. Bir alışveriş arabası seçip dolaşmaya başlıyor. Genç kız yumurta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] domates[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] su ve çilek alıyor.

22:44
l Kamera kayıtlarına göre saat
22:44 sularında elinde poşetlerle marketten çıkıyor.

l Selen saat 22:49'da caddeden karşıya geçiyor. Yolu kısaltmak amacıyla Yüzbaşı Şerefettin Parkı'nı geçip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cinayetin işlendiği Tayfun Sokak'a giriyor.

l Katil zanlısı Hamdi Ayri burada peşine takılıyor. Selen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tayfun Sokak ile Şimşek Sokak'ın kesiştiği noktanın 10 metre ilerisinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katilin kurşunlarına hedef oluyor.

l Selen'in arkadaşı C.K. de ifadesinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'Önce mesaj attım. Açmayınca aradım. Telefonu açıpkoşturan kişinin soluk seslerini duydum' demişti.

ÇILDIRTAN RAHATLIK
3 KEZ ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Ayri'nin üçüncü kurban Mustafa Has'ın telefonunu satarken kameralara takılan görüntüleri de önemli delliler arasında. Zanlının[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayli iyi giyimli ve rahat olduğu görülüyor. Gülümseyen Ayri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görüntülerde çay ve sigara içiyor[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ardından telefonu satıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:46.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net