IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Almanya ahlaksız teklifi konuşuyor! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/365675-almanya-ahlaksiz-teklifi-konusuyor.html)

pyracantha 15 Kasım 2010 20:18

Almanya ahlaksız teklifi konuşuyor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Charlotte Roche[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alman hükümetinin nükleer santralların kapatılmasını 2035 yılına erteleme kararını engellemesi karşılığında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff'a "ahlaksız teklif"te bulundu.

En çok satan Alman yazarlardan Charlotte Roche[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cumhurbaşkanı Wulff’a[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Nükleer santralleri kapat[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninle yatmaya hazırım” diyerek tartışma yarattı.

İNGİLTERE doğumlu Alman yazar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] televizyon sunucusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oyuncu ve şarkıcı Charlotte Roche (32)[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “çevreci aktivistliği” bir adım ileri taşıdı. Der Spiegel Dergisi’ne bir röportaj veren Roche[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alman hükümetinin nükleer santrallerin kapatılmasını 2035 yılına erteleme kararını engellemesi karşılığında Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ile yatabileceğini söyledi.

Kocası kabul etmiş

Roche[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Wulff atom santrallerinin sürelerinin uzatılmasıyla ilgili yasayı imzalamamalı. Eğer bu yasayı imzalamazsa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisiyle yatmayı önerebilirim” dedi.

Der Spiegel’in[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “İmzaya karşılık ¤¤¤¤ takası mı öneriyorsunuz” sorusunu da yanıtlayan Roche[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Aynen öyle. Eşim kabul etti. Sadece first lady’nin onay vermesi gerekiyor. Üstelik benim de dövmem var” diye konuştu. Wulff’un eşi Bettina[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Almanya’nın dövmeli ilk first lady’si. Charlotte Roche ise 2007’de halkla ilişkiler uzmanı Martin Kess ile evlenmişti.
Merkez sağcı Merkel Hükümeti[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ülkenin 17 nükleer santralinden 13’ünün kapatılmasının[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] son olarak 2035 yılına kadar ertelenmesi yönünde karar almıştı. Önceki Sosyal Demokrat-Yeşiller koalisyonunun 10 yıl önceki kararı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nükleer santrallerin tümünün 2021 yılında kapatılması yönündeydi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net