IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2010, 09:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baykal'dan Baş Sağlığı Ziyareti




Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya'nın Kaş İlçesinde Vefat Eden Bir Partilinin Ailesine Baş Sağlığı Ziyaretinde Bulundu, Ardından Esnaf ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Antalya'nın Kaş ilçesinde vefat eden bir partilinin ailesine baş sağlığı ziyaretinde bulundu, ardından esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Baykal, CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan ve bazı partililerle birlikte, vefat eden eski CHP Kaş İlçe Başkanı ve il genel meclisi üyelerinden Rafet Ünal'ın ailesini ziyaret etti. Baş sağlığı dileğinde bulunan Baykal, yakın arkadaşı olan emekli öğretmen olan Ünal'ın kendisi için de özel insanlardan biri olduğunu belirterek, kızları ve torunlarından Ünal'ın sahip olduğu değerleri yaşatmalarını istedi.
Baykal, daha sonra Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin'i de belediyedeki makamında ziyaret ederek, Başkan Gültekin ve belediye meclis üyeleriyle bayramlaştı.
Deniz Baykal, belediye ziyaretinin ardından Kaş Belediye Başkanı Gültekin ve diğer partililerle birlikte ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Baykal, vatandaşlarla sohbetinde, Kaş ilçesinin gönlünde özel bir yere sahip yörelerden biri olduğunu söyledi. Baykal ve beraberindeki partililerin yarın da Kaş'a bağlı bazı beldelerde halkla bayramlaşma etkinliklerine katılacakları ve çeşitli ziyaretler yapacakları belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baykaldan, baş, sağlığı, ziyareti


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağız Sağlığı İçin Yapılması Gerekenler - Ağız Sağlığı Hakkında Zen Ağız ve Diş Sağlığı 0 05 Şubat 2013 16:19