IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Sinan Akçıl... AYRILIĞIN ARDINDAN İLK DEFA KONUŞTU! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/366276-sinan-akcil-ayriligin-ardindan-ilk-defa-konustu.html)

pyracantha 20 Kasım 2010 15:31

Sinan Akçıl... AYRILIĞIN ARDINDAN İLK DEFA KONUŞTU!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hadise ile yaşadığı fırtınalı beraberliği sona eren ünlü aranjör Sinan Akçıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en sonunda suskunluğunu bozdu.


Kimse hikâye anlatmasın

Müzisyen Sinan Akçıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayrıldığı sevgilisi Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ün kendisi hakkında yaptığı aleyhte yorumlara sonunda cevap verdi. Yaşadığı ilişkinin sadece kendisini ve Hadise’yi ilgilendirdiğini söyleyen Akçıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Bir ilişkinin başlaması da bitmesi de bizi bağlar. Bugüne kadar konuşulan her şey hikâye. Kimse hikâye anlatmasın” dedi.

İŞBİRLİĞİ SÜRECEK

Hadise-Sinan Akçıl ayrılığına en çok üzülen ise ikilinin ortak fanları oldu. İkilinin ortak hayranlarının yaptığı barıştırma çabalarına teşekkür eden Akçıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayranlarını işbirliğinin süreceğimesajıyla rahatlattı. Akçıl[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Hadise ise aramızda bir düşmanlık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir uzaklaşma yok. Ortak sevenlerimiz rahat olsun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘Aşkım’[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘Bi Şey Olmuş’[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘Bebek’ ve ‘Başkan’ şarkı sözleriları Hadise’nin albümünde olacaktır” diyerek profesyonelik mesajı verdi. Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ayrılığın ardından “Hadise öyle bir şey gördü ki ilişkisini beş dakikada bitirdi” açıklamasını yaparak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden olmuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net