IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İstanbul sise teslim (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/366679-istanbul-sise-teslim.html)

pyracantha 22 Kasım 2010 18:12

İstanbul sise teslim
 
İstanbul'da etkili olan sis yaşamı olumsuz etkiledi. Dün yoğun sisle güne başlayan İstanbullular[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bugün de sis sürprizi ile karşılaştı.

Otoyollarda görüş mesafesini iyice düşüren sis sürücülere zor anlar yaşattı. Sis nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. Vatandaşlar işyerlerine gidemedi.

Sis deniz ulaşımını da olumsuz yönde etkiledi. Şehir hatları seferleri sis nedeniyle iptal edildi. Vapurla Anadolu yakasına geçmek isteyen vatandaşlar seferlerin iptal olması nedeniyle mağdur oldu. Bazı vatandaşlar Eminönü'nde iskelelerde sisin dağılmasını bekledi. Bazı vatandalar ise dolmuş ve taksilerle karşı tarafa geçmeye çalıştı.

SİS NEDENİYLE DENİZ ULAŞIMI YAPILAMIYOR
İstanbul'daki yoğun sis nedeniyle şehir hatları ve deniz otobüsü seferleri yapılamıyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri'nden alınan bilgiye göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sarıyer-Beykoz-İstinye ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-Kabataş-Kadıköy hattındaki seferler yoğun sis dolayısıyla iptal edildi.

Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri de sis nedeniyle yapılamıyor. Ayrıca Kadıköy-Karaköy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kadıköy-Eminönü şehir hatları seferleri de düzenlenemiyor. Boğaz hattında sefer yapan Turyol'un da tüm seferlerini iptal ettiği bildirildi.

Ayrıca[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstanbul Boğazı yoğun sis nedeniyle saat 01.20'den itibaren transit gemi geçişlerine kapatıldı.

SABİHA GÖKÇEN'DEN ULAŞIM YAPILAMADI

İstanbul'un Anadolu yakasında ektili olan sis nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda uçuşlar yapılamadı. Buraya inmesi gereken uçaklar da Atatürk Havalimanı ve Çorlu Havaalanı'na yönlendirildi. İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan sis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özellikle Anadolu yakasında kara ve hava trafiğini olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda hava ulaşımı durma noktasına geldi. Yapılanmayan iç hat seferleri yüzünden mağdur olan yolcular[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] otobüslerle Atatürk Havalimanı'na gönderildi. Yolcular[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaşanan gecikme nedeniyle firma yetkililerine tepki gösterdi. Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi gereken iç hat ve dış hat uçakları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sis nedeniyle Çorlu ve Atatürk Havalimanı'na yönlendirildi. Havalimanında yakınlarını bekleyen vatandaşlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bekledikleri uçakların nereye yönlendirildiğini öğrenememekten şikayetçi oldu. Sis yüzünden birçok uçak seferi iptal edildi. Gecikmeli yapılacağı duyurulan uçuşlar nedeniyle de bazı yolcular[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biletlerini iptal ettirerek evlerine geri döndü. Anadolu yakasında etkili olan sis nedeniyle kara yolunda da görüş mesafesi zaman zaman on metreye kadar düştü. Trafikteki araçlar ikaz ışıklarını yakarak güçlükle ilerleyebildi. Sisin sabah saatlerinde de devam etmesi bekleniyor.

ÇANAKKALE BOĞAZI[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] GEMİ GEÇİŞLERİNE KAPATILDI

Çanakkale Boğazı'nda etkili sis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü (VTS) yetkililerinden alınan bilgiye göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sis nedeniyle boğazın bazı bölümlerinde görüş mesafesi sıfıra düştü. Boğaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

AJANSLAR

Son alınan bilgilere göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seferler saat 11.00 itibariyle normale dönecek. İstanbul'da sis nedeniyle yapılamayan deniz seferleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saat 11.00'de yeniden başlıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net