IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bayan Öğretmene Bıçaklı Gasp (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/367011-bayan-ogretmene-bicakli-gasp.html)

pyracantha 23 Kasım 2010 17:49

Bayan Öğretmene Bıçaklı Gasp
 
Bıçak Tehdidiyle Genç Kızın Çantasını Alan Gaspçı Kayıplara Karıştı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesinde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evine gitmek üzere yolda yürüyen Azra A. (25) adlı bayan öğretmen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önüne çıkan kimliği belirsiz saldırgan tarafından durduruldu. Bıçak tehdidiyle genç kızın çantasını alan gaspçı kayıplara karıştı.

Olay[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilçesi 116/7 sokakta akşam saatlerinde meydana geldi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'daki özel bir dersanede muhasebe öğretmeni olarak görev yapan Azra A.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evine doğru yürümeye başladı. Genç kız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 116/7 sokak içinde yürürken tanımadığı bir kişi önünü keserek bıçağını çıkardı ve genç öğretmenin boğazına dayayarak çantasını istedi. Çantayı alan saldırgan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olay yerinden yaya olarak kaçtı. Hemen 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım isteyen genç kızın çantası olaydan kısa bir süre sonra Ali Rıza Güven Camisi yanında içi boşaltılmış olarak bulundu. Yapılan incelemede Azra A.'nın çantasında bulunan 190 TL'nin alınmış olduğu görüldü. Azra A.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ifadesinin alınması için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Polis Merkezi'ne götürüldü. Genç öğretmen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaşadığı dehşet nedeniyle uzun süre şok geçirdi. Soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlçe Asayiş ekipleri bölgeye çok sayıda ekip kaydırarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eşofmanlı ve kısa saçlı olduğu öğrenilen saldırganı yakalamak için çevrede geniş çaplı operasyon başlattı. Saldırganın eşgalini belirleyen polis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çalışmalarını sürdürüyor.

Baberler.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:24.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net