IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Balerin rolü için 9 kilo verdi! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/367248-balerin-rolu-icin-9-kilo-verdi.html)

pyracantha 24 Kasım 2010 19:08

Balerin rolü için 9 kilo verdi!
 

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Natalie Portman[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Black Swan filminde oynadığı prima balerin rolü için son derece zayıfladı. Kilo kaybı beklenenden fazla olan Portman’ın yönetmen Darren Aronofsky tarafından yemek yemesi için çekimler sırasında ciddi şekilde uyarıldı. Aronofsky beklenenden fazla olan kilo kaybını şöyle değerlendirdi;

"Natalie’nin aşırı kilo kaybını farkettiğim an onu yemesi için uyardım. Hatları keskinleşmeye başlamıştı. Natalie rolü çok ciddiye aldı. Çünkü rolde anlatılan standartlardaki balerinler gerçekten çok çok zayıf oluyorlar.”

Rol arkadaşı Mila ile birlikte rol için 9 kilo veren Natalie[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kilo verme sürecinin çok zorlu olduğunu ağır bir diyetin yanı sıra eksersiz de yaptığını bildirdi.

“Çekimler bitince ‘Makarna! Makarna! Makarna!’ diye bağırmaya başladım. Eksersize ve bale hayatına hemen son verdim. Çekimleri tekrar etmek gerekirse yapabileceğimi zannetmiyorum. Kostümlere girebilmem mümkün değil!”

Filmde Natalie ve Milo’nun iddialı yakınlaşma sahneleri için konuşan Milo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]”Sahnelerin ilgi çekmek için çekildiğini düşünülmesi çok yanlış olur. Kesinlikle senaryoya uygun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğal gelişen gerekli sahnelerdi” dedi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net