IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Loto talihlisi çift sır oldu! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/367806-loto-talihlisi-cift-sir-oldu.html)

pyracantha 28 Kasım 2010 16:41

Loto talihlisi çift sır oldu!
 
Süper Loto talihlisi Karaduman çifti[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bursa'daki evlerinin anahtarını ev sahiplerine bırakıp ortadan kayboldu.


8 haftadır devreden ve 19 milyon liraya ulaşan ikramiyesiyle herkesin hayallerini süsleyen “Süper Loto” 2 talihlinin yüzünü güldürdü. Osmaniyeli şanslıyla ikramiyeyi paylaşan Bursa Kestelli çiftin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çekilişten birkaç saat sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni kiraladıkları evlerinin anahtarını ev sahiplerine bırakarak ortadan kayboldukları öğrenildi. Kenan ve Nezahat Karaduman[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cuma sabahı da çalıştıkları şirketle ilişkilerini kesti.

Süper Loto’nun 8 haftadır devreden ve yaklaşık 19 milyon liraya ulaşan ikramiyesini Osmaniyeli şanslı ile paylaşan Bursa’nın Kestel İlçesi’nde yaşayan çift[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilginç bir olaya da imza attı.

3 YIL ÖNCE EVLENDİLER

9 milyon 518 bin lira almaya hak kazanan talihlinin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eşiyle birlikte Yeşim Tekstil Fabrikası’nda işçi olarak çalıştığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikramiyenin belli olduğu perşembe akşamı da anahtarı ev sahibine bırakarak ortadan kayboldukları öğrenildi.

35 yaşlarındaki Kenan Karaduman ve eşi Nezahat Karaduman’ın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cuma sabahı çalıştıkları fabrikaya giderek işten ayrıldıklarını beyan edip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gerekli işlemleri de yaptıkları ortaya çıktı.

Çiftin iki yaşında bir çocuklarının olduğu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üç yıl önce evlendikleri belirtilirken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesai arkadaşları Nezahat ve Kenan Karaduman’ın ani şekilde ortadan kaybolmalarının normal bir şey olmadığını[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şimdiye kadar bu şekilde kimseye haber vermeden bir yere gitmediklerini söyledi.

ANNE VE BABASINI KAYBETMİŞ

Nezahat Karaduman’ın 2003 yılında ailesiyle birlikte Artvin yakınlarında kaza geçirdiği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anne ve babasının öldüğü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisinin ise yaralandığı ve uzun süre hastanede yatarak tedavi gördükten sonra iyileştiği ve üç yıl önce de mesai arkadaşlarından Kenan Karaduman ile hayatını birleştirdiği öğrenildi.

1 AY ÖNCE KİRALAMIŞLAR

Çiftin Kestel İlçesi’ndeki evlerine cuma gününden beri uğramadıklarını belirten ev sahibi ve komşuları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Biz Süper Loto talihlisinin Kenan bey ve eşi olduğunu öğrendik. Anahtarı bırakıp evden ayrıldılar ve şu ana kadar da arayıp sormadılar” dedi. Çiftin evlerini bir ay önce kiraladıkları ve 400 TL ücret ödedikleri ortaya çıktı. Nezahat Karaduman’ın mesai arkadaşlarına[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evlendikten sonra yaptıkları borçlar yüzünden sık sık dert yandığı da öğrenildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net