IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Acun Ilıcalı, yayın yasağı kararı aldırdı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/368219-acun-ilicali-yayin-yasagi-karari-aldirdi.html)

pyracantha 30 Kasım 2010 21:09

Acun Ilıcalı, yayın yasağı kararı aldırdı
 
Yedi yıllık eşi Zeynep Ilıcalı'nın ihanet iddiasıyla boşanma davası açtığı televizyoncu Acun Ilıcalı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özel hayatıyla ilgili yayın yasağı kararı aldırdı.


Ilıcalı’nın avukatı Kezban Hatemi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dün davanın açıldığı Beykoz Aile
Mahkemesi’nden dava sürecini etkileyebilecek yayınların durdurulmasını talep etti.
Alınan tedbir kararında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] davacı Zeynep Ilıcalı’nın Ali Acun Ilıcalı aleyhine açtığı boşanma davasının gizli celse talepli olmasına rağmen basına yansıtıldığına vurgu yapıldı ve ilk duruşması 14 Şubat’ta görüşülecek olan davayla ilgili olarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ilıcalı’nın şöhret ve haysiyetine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iş hayatına ve müşterek çocukların [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ının boşanma davası ve fertleriyle ilgili her türlü haberin yayımlanmasının tedbiren önlenmesine karar verildi.
Zeynep Ilıcalı’nın avukatı Altın Mimir[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] müvekkilinin özellikle çocuklarının [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ının basında yer almasından rahatsız olduğunu belirterek kendilerinin de yayın yasağı talebinde bulunduğunu ifade etti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net