IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Yaşlı çiftin cinayet şüphelisi torunları çıktı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/368900-yasli-ciftin-cinayet-suphelisi-torunlari-cikti.html)

pyracantha 04 Aralık 2010 21:10

Yaşlı çiftin cinayet şüphelisi torunları çıktı
 

İzmir'in Boğaziçi semtinde başları baston ve sandalyeyle parçalanmış olarak bulunan Kazım Taşmaz ile eşi İsmet Taşmaz'ın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anne ve babasının ayrılmasının ardından büyük emek vererek büyüttükleri torunları Y.G. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Y.G.'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biriken kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için birlikte son kez yemek yediği dedesiyle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anneannesini öldürdüğü belirtildi.
Geçen 14 Ekim günü saat 16.30 sıralarında 1186/8 sokak 2 numarada meydana gelen olayda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anne ve babasından haber alamayınca eve giden Alev Dinç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] babası Kazım Taşmaz ve annesi İsmet Taşmaz'ın cesetleriyle karşılaştı. Polis ekiplerinin incelemesinde yaşlı çiftin başlarına baston ve sandalyeyle vurularak öldürüldüğü belirlendi.
AİLE FERTLERİ TEK TEK SORGULANDI
Olaydan üç gün önce Özkanlar semtinde gayrimenkul zengini olan Hüsnü Civan ile eşi Ayten Civan'ın öldürülmesinin ardından cesetlerinin bulunmasıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biranda akla seri katil şüphesini getiren cinayeti aydınlatmak için polis çalışma başlattı.
Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekip[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Taşmaz çiftinin tüm çocukları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] torunları ve yakınlarının tek tek emniyete götürerek bilgilerine başvurdu. Ekiplerin araştırmaları sırasında hareketlerinden ve konuşmalarından şüpheyi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en büyük kızları Selma Taşmaz'ın oğlu olan 29 yaşındaki Y.G.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çekti.
OLAY YERİNDE KANI BULUNDU
Olay yerindeki incelemeler sırasında İsmet Taşmaz ile Kazım Taşmaz'ın kanlarından b[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a kişilere ait kan örnekleri de bulundu.
Adli Tıp Kurumu'na gönderilen diğer delillerle birlikte kanın DNA sonucununda gelmesiyle[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şüpheli görülen kişilerden geçen hafta içerisinde kan örnekleri alındı. Kanı alınan Y.G.'nin DNA sonuçlarıyla[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evdeki kanın aynı çıkması üzerine tek şüpheli olarak polisin takibine alındı.
OLAY GÜNÜ İŞYERİNDE KUSMUŞ
Araştırmalar sırasında perşembe günü cesetleri bulunan yaşlı çiftin iki gün önce salı günü saat 19.00 ile 21.00 saatleri arasında öldürüldüğünün tespit edilmesiyle Y.G.'nin o günkü davranışları da yakınlarından ve çalışma arkadaşlarından alınan bilgilerle takip edildi.
Y.G.'nin olayın meydana geldiği gün[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gece vardiya amiri olarak çalıştığı fabrikada kustuğu öğrenildi.
POLİS ADRES SORMA BAHANESİYLE EVDEN ALDI
Hakkındaki delillerin toplanmasının ardından bugün sabaha karşı eve giden polis ekipleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kapıyı açan Y.G.'yi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hasta olan kız kardeşi ve annesinin rahatsızlığından dolayı b[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a bir yakınının adresini göstermesi için evden çıkardıktan sonra gözaltına aldı.
Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Y.G.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sözlü ve yazılı ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi.
SON KEZ YEMEK YEMİŞ
Takibe alındığı sırada hakkında geçmişe dönük bilgiler toplanan Y.G.'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anne ve babasının ayrılmasının ardından İsmet Taşmaz ile Kazım Taşmaz tarafından büyütüldüğü öğrenildi. Fabrikada aylık 1000 lira ücretle işe başlayan Y.G.'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaklaşık 8 bin lirayı bulan kredi kartı ve üçüncü kişilere olan borcunu ödeyemediği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu nedenle de kısa süre önce özürlü aylıkları bağlanan psikolojik tedavi gören annesi Selma Taşmaz ile şizofren olan kız kardeşi Yasemin Gülmez'in bakımlarını yapamadığı saptandı.
ZEYTİN TANESİ ELE VERDİ
Cinayet zanlısı Y.G.'yi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cinayetten önce birlikte yaptıkları son kahvaltıdaki zeytinler ele verdi. Olayla ilgili araştırmalar sırasında polis ekipleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sofradaki zeytin tanelerini de ipucu olarak alarak DNA testine götürdü.
Adli Tıp Kurumu'ndaki testlerin ardından zeytin çekirdeklerinden 8 tanesinde daha önce kan örnekleri alınan Y.G.'nin DNA'sı bulundu. Sorgusu sırasında tüm soruları yanıtlayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cinayeti işlemediğini ileri süren ve eve en son 5 gün önce gittiğini söyleyen Y.G.'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zeytin taneleriyle ilgili sorular üzerine ise susma hakkını kullandığı öğrenildi.
ÖLDÜRÜP İŞE GİTMİŞ
Araştırmalar sırasında Y.G.'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaman zaman maddi yardım aldığı dedesi Kazım Taşmaz ile anneannesi İsmet Taşmaz'ın evine olay günü de gittiği birlikte son kez yemek yedikten sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onların başlarına baston ve sandalyeyle vurarak öldürdüğü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ardından da yüzlerini bezle kapatıp gece saat 23.00 vardiyesi için Kemalpaşa ilçesindeki işyerine gittiği ileri sürüldü.
Y.G.'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şüpheleri bir süre önce iflas edince işyerindeki evrakı Taşmaz çiftinin evine getiren damatlarına yönlendirmek için dosyaları da karıştırdığı iddia edildi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Y.G.'nin yakalandığını duyarak emniyet müdürlüğüne gelen yakınları ise olaya inanamadı.
ALTIN VE PARA ALMIŞ
Bu arada evdeki araştırmalar sırasında Y.G.'nin[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] evin çeşitli bölümlerinde saklı bulunan toplam 15 bin TL para ile altınları da aldığı saptandı. Y.G.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] savcıya verdiği ifadenin ardından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevkedildi.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net