IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ak Partili Belediye Başkanı bıçaklandı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/368902-ak-partili-belediye-baskani-bicaklandi.html)

pyracantha 04 Aralık 2010 21:12

Ak Partili Belediye Başkanı bıçaklandı
 
Konya'nın Ak Partili Beyşehir Belediye B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anı İzzet Taşçı cuma namazı çıkışı bıçaklı saldırıya uğradı

KONYA'da Beyşehir Belediye B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anı Ak Partili İzzet Taşçı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cuma namazından sonra camiden çıktığı sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Karnından ve sol kolundan bıçaklanan Taşçı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şüpheli de gözaltına alındı.

Olay[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] saat 13.05 sıralarında Yeni Mahalle'deki Hastane Camisi'nde meydana geldi. Cuma namazını kılmak için Hastane Camisi'ne giden Belediye B[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anı Taşçı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] namazı kıldıktan sonra camiden çıktığı sırada adının Yusuf olduğu belirtilen bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sol kolundan ve karnından bıçaklanan Taşcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun ciddiyeti koruduğu belirtilen Taşçı'nın yapılacak ilk müdahalesinin ardından Konya'ya sevk edileceği belirtildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net