IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kan donduran inanılmaz olay! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/369068-kan-donduran-inanilmaz-olay.html)

pyracantha 05 Aralık 2010 21:05

Kan donduran inanılmaz olay!
 
Peru'da bir mahkum cezaevindeki hücresinde kız arkadaşını öldürdü ve ardından...

Peru'da bir mahkum cezaevindeki hücresinde kız arkadaşını öldürüp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hücrenin içine gömdü ve üç ay boyunca hiç kimse bunu farketmedi.
Hollandalı mahkum Jackson Conquet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 22 yaşındaki sevgilisi Leslie Paredes'i kendisini ziyarete geldiğinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Parades[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilişkiyi bitirmek isteyince genç kadını boğarak öldüren mahkum[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha sonra cesedi saklayıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerine betondan bir bank inşa etti.

Polis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hücreden tuhaf bir koku gelmesi üzerine soruşturma başlattı ve bu korkunç gerçeğe ulaştı.
Korkunç olay[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çoğu çok tehlikeli olan 8 binden fazla mahkumun kaldığı b
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ent Lima'daki Lurigancho cezaevinde meydana geldi. Mynet'in haberine göre; Gardiyanların ziyaretlerden sonra yabancıların cezaevinde kalmaya devam etmemesi için hücreleri sürekli gözetlediği belirtilirken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Parades'in geçen ağustosta hücreden çıkmadığını kimsenin farketmediği öne sürüldü. Kadının cesedi otopsi için morga götürülürken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] normalde 2 bin mahkum kapasiteli olan cezaevinde güvenlik önlemleri yoğunlaştırıldı. Polis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olayda görevlilerin ihmali olup olmadığını araştırırken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mayıs 2009'dan beri uyuşturucu kaçakçılığı suçundan cezaevinde bulunan Conquet hakkında cinayet suçlamasıyla dava açıldı ve müebbet hapis cezasına çarptırılabileceği belirtiliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net