IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2010, 21:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emniyet amirini ' EŞİ ' öldürdü!. ~




Kilis'in Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak (32), tartıştığı karısı 32 yaşındaki Sıdıka Kurak tarafından beylik tabancası ile vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından şoka girerek eve gelen polise kapıyı açmayan Sıdıka Kurak, kapıyı kırıp içeri giren polise "Hüseyin'i vurdum" dedi. Çiftin cinayet sırasında evde bulunan iki çocuğu ise polisin eve girdiği sırada "Babamız öldü" diye ağlıyordu. Katil zanlısı Sıdıka Kurak'ın 2.21 promil alkollü olduğu belirlendi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Timurtaş Caddesi 8/12 Kübra Apartmanı 4. katta dün gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi.
İddiaya göre bir süredir aralarında geçimsizlik bulunan ve sürekli tartışan Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak (32) ile eşi Sıdıka Kurak (32) arasında dün gece bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Sıdıka Kurak, kocasının beylik tabancasını alarak Başkomiser Hüseyin Kurak'ı vurdu. Silah sesi üzerine apartman sakinleri 155 Polis-İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve bir itfaiye ekibi sevk edildi. Kapının açılmaması üzerine polis kapıyı kırarak içeri girdiğinde Başkomiser Hüseyin Kurak'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olayın şokunda olduğu gözlenen Sıdıka Kurak, "Hüseyin'i vurdum" derken, evde bulunan iki çocuğu ise "Babamız öldü" diye ağlamaya başladı.

Haberi alan İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ile müdür yardımcıları, şube müdürleri olay yerine geldi. Şokta olan Sıdıka Kurak, ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Kilis Cumhuriyet Savcısı evde incelemelerde bulunurken, yapılan kontrollerde Sıdıka Kurak'ın 2.21 promil alkollü olduğu belirelndi. Polis, Kilis Devlet Hastanesi'nde basın mensuplarının zanlı Sıdıka Kurak'ın görüntüsünü almasını engellemek için büyük çaba sarf etti. Polis kordonu altında hastaneden çıkarılan zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında sorgulanmak üzere Kilis Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Hüseyin Kurak'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kurak'ın, otopsinin ardından memleketi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. Kurak'ın 2 yıl Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Cinayet Büro Amirliği görevini yürüttükten sonra 6 ay önce Musabeyli İlçe Emniyet Amiri olarak atandığı bildirildi.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
amirini, emniyet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
27 İl Emniyet Müdürü ile 3 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı görevden alındı MasteR06 Haber Arşivi 0 13 Şubat 2014 10:41
Emniyet'ten gaz açıklaması PassioN Haber Arşivi 0 11 Nisan 2012 21:24
Emniyet kemeri bu kez öldürdü! Lucifer Haber Arşivi 0 15 Nisan 2010 15:42