- -
Yine aynı polis!
(
https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/369619-yine-ayni-polis.html)
| pyracantha | 08 Aralık 2010 20:49 | Yine aynı polis! Münevver Karabulut cinayetinde villadaki parayı tutanağa geçmemekten yargılanan polis memuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rezidans cinayetinde ise imzasız ifade tutanağına göre tanıklık etti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gönül KARAKUŞ/AHT İstanbul Şişli’deki Polat Rezidans’ta işadamı Fatih Edremit’in öldürülmesi olayı ile ilgili davanın dünkü duruşmasında yine tartışma çıktı. İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Hasan Heybetli ile İsmail Onur Özbizerdik getirilirken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tutuksuz sanık Bülent Zara da hazır bulundu. ‘DEDENE KURBANIM’
Duruşma sırasında Onur Özbizerdik ve Hasan Heybetli karşılıklı söz dalaşına girdi. Özbizerdik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Heybetli’ye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Yaptığına sahip çık ulan” dedi. Heybetli de[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Saygısız. Senin dedene kurban olayım ben. Senin deden benim ağabeyimdi. Bana i... diyor. Ben 60 yaşındayım. 25 yaşında bir çocuk bana küfrediyor” dedi.
ARBEDE ÇIKTI Sanık Bülent Zara ile ilgili işlemleri yapan ve tutanakta imzası olan polisler de tanık olarak dinlendi. Özbizerdik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanık polis memuru Sami Avcı’ya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Beni de bir amirin odasına götürdüler. Birkaç kez olayı anlattırdılar. Bu olay nedeniyle herhangi bir tutanak tutulmamıştır" diye konuştu.
Avcı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'Münevver cinayeti'nden yargılanan Cem ve Nida Garipoğlu'yla ilişkili olarak da şunları hatırlattı: “Garipoğlu haberinden duydum. Evdeki parayla ilgili tutanak tutmadıkları için yargılanıyorlar.”
Duruşma arasında adliye koridorunda sanık Zara ile öldürülen Edremit’in eşi ve oğlu arasında da arbede yaşandı. Zara ağzına darbe aldı. Mahkeme[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] duruşmayı erteledi. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:58. | |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk