IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   "Havuç iyice raydan çıktı meltem!" (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/370254-quothavuc-iyice-raydan-cikti-meltemquot.html)

pyracantha 10 Aralık 2010 20:23

"Havuç iyice raydan çıktı meltem!"
 
atv'nin sevilen dizisi '[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın 20 yaşındaki 'Havuç' lakaplı karakteri 'Emre'[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gençlere iyi örnek olmadığı yönünde geçtiğimiz günlerde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]anı Devlet Bahçeli tarafından eleştirilmişti. "Havuç eğitilerek büyüyordu. Ama şimdi reyting uğruna raydan çıktı" diyerek senaryoyu eleştiren Bahçeli'ye[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dizinin yapımcısı Birol Güven'den yanıt gecikmemişti. Önce 'Havuç'un 20 yaşındaki herhangi bir genç gibi davrandığını ve bu durumun reyting kaygısıyla ilgili olmadığını söyleyen Güven[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dizinin dün akşamki bölümünde de Bahçeli'nin eleştirisine gönderme yaptı. "Haluk da Havuç'un davranışları konusunda Bahçeli ile aynı fikirde" diyen Güven[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunu dün akşam yayınlanan bölümle teyit etti. Anne babasından[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine bir araba almasını isteyen 'Havuç'a[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] babası 'Haluk'tan Bahçeli'ninkine benzer bir tepki geldi. 'Haluk'[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eşi 'Meltem'e "Bu çocuk iyice raydan çıktı. Söylüyorum sana inanmıyorsun. 'Havuç' raydan çıktı!" dedi.



80'LERE DÖNECEKLER
'Çocuklar Duymasın' dizisinin yeni bölümlerinin çekimlerinde eğlenceli sahneler yaşandı. Senaryo gereği 80'li yıllarda geçen bir partiye katılan oyuncular[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birbirinden ilginç kostümlerle eğlendi. 'Meltem' karakterini canlandıran Pınar Altuğ sette cektiği [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı Twitter'da paylaşarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha dizi yayınlanmadan izleyicileri meraklandırdı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:11.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net