IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2010, 20:55   #1
Hande
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Taliban mı, El Kaide misiniz?




Meclis’teki bütçe görüşmelerinde hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunan BDP Milletvekili Hasip Kaplan, Ankara’daki içkili yerlerde yapılan denetimlerle ilgili olarak “Siz El Kaide misiniz, Taliban mısınız?” dedi.

Meclis’teki bütçe görüşmelerinde hükümete yönelik sert eleştirilerde bulunan BDP Milletvekili Hasip Kaplan, Ankara’daki içkili yerlerde yapılan denetimlerle ilgili olarak “Siz El Kaide misiniz, Taliban mısınız?” dedi.

TBMM’deki 2011 yılı bütçesi üzerine yapılan görüşmelerde BDP grubu adına kürsüye gelen Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, hükümeti sert sözlerle eleştirdi. Zamların otomatiğe bağlandığını belirten Kaplan, ideolojik zamlar yapıldığını da ifade etti. Kaplan, şunları söyledi: “Benzin, motorin vergisinde dünyanın en pahalı vergisini ödüyoruz biliyor musunuz? 65 milyon kişi cep telefonu kullanıyor, cep telefonunda vergi yüzde 58 biliyor musunuz? Marllboro 2002’de 2.5 liraydı şimdi 7 lira, rakı 8.25 liraydı şimdi 40 lira.

Sonra ideolojik zamlarla alkol ürünlerine yüzde 30 zam yaptınız. Başbakan ‘Üzümü yiyin, suyunu içmeyin’ diyor. Efkarlanan vatandaşa bir kadeh, bir sigara çok gördünüz. VI. Murat devri sanki!”



Polis baskınına tepki

Kaplan, konuşmasında Ankara’daki içkili yerlerde yapılan denetimlere de sert çıktı. Ailelelerin yanındaki 18 yaşından küçük çocukların kimliklerinin alındığını hatırlatan Kaplan, şöyle konuştu: “Ankara’nın göbeğinde polisler restoran basıyor; Ankara Baro Başkanı’nın huzurunda bebeleri fişliyor ve tutanak tutuyor. Siz El Kaide misiniz, siz Taliban mısınız? Bu çağdaşlık mıdır, 2010 Türkiyesi midir? Sonra ‘Kıyılarda niye oy alamıyoruz?’ diyorsunuz. Siz bu kafayla sittin sene oy alamazsınız.“



Burası Teksas mı?

Silah düzenlemesiyle ilgili tasarıya da tepki gösteren Kaplan, “AK Parti yeni bir tasarı hazırlıyor. 17 yaşındakilere silah vereceksiniz; üstelik 1 değil 5 tane vereceksiniz. Teksas mı burası, ne yapmak istiyorsunuz?” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
el, kaide, , taliban


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Taliban operasyonlarında 11 ölü Desmont Haber Arşivi 0 01 Aralık 2014 18:35
Afganistan'da Taliban'a operasyon: 16 ölü MasteR06 Haber Arşivi 0 25 Aralık 2013 11:16
Pakistan'da 50 Taliban öldürüldü Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2008 00:57