IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Domates diyeti öldürdü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/371662-domates-diyeti-oldurdu.html)

pyracantha 15 Aralık 2010 20:05

Domates diyeti öldürdü
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bulgaristan'da domates-peynir-su diyetiyle 3 ayda 15 kilo veren 14 yaşındaki Aysun hayatını kaybetti
Bulgaristan’da 3 ayda 15 kilo verdikten sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sadece su içmeye başlayan 14 yaşındaki Türk kökenli kız öldü.
1 HAFTA SADECE SU İÇTİ

BTV adlı özel televizyon kanalının haberine göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tırgovişte kentinde yaşayan Aysun ismindeki çocuk[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zayıflamak için “protein ve sebze” ağırlıklı beslenmeye başladı. Üç ay sadece domates ve peynir yiyen Aysun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 70 kg’dan 55 kg’a düştü. Haberde[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aysun’un daha sonra yemek de yemediği[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir hafta boyunca sadece su içtiği ve bu yüzden fenalaşıp hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Bağışıklık sistemi çöktüğü belirlenen Aysun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yoğun bakıma alındı ancak kurtarılamadı.

GENÇLERDE ZAYIFLAMA TUTKUSU

Aysun’un ölümü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ülkede özellikle 14-18 yaşındaki genç kızların “zayıflama çılgınlığını” gündeme taşıdı. Medyada tartışma programlarına konuk olan uzmanlar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aysun’un başına gelenleri örnek göstererek vatandaşları uyardı

Haberler.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net