IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Uçak beklerken doğum yaptı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/371921-ucak-beklerken-dogum-yapti.html)

pyracantha 16 Aralık 2010 19:55

Uçak beklerken doğum yaptı
 
Atatürk Havalimanı’nda uçağın kalkmasına 2 saat kala


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Atatürk Havalimanı'nda[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] uçağının kalkmasına iki saat kala doğum sancısı tutan Arap kökenli Latifah Sultani Alrayes[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaldırıldığı hastanede bir kız çocuğu dünyaya getirdi.


Latifah Sultani Alrayes[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eşi İbrahim Alrayes (30) ve bedensel özürlü oğlu Mohammed Alrayes (8) ile Prag’tan Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a gitmek için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dün akşam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla İstanbul’a geldi.
Riyat uçağının kalkması için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Transit salonda eşi ve çocuğu ile birlikte bekleyen 9 aylık hamile Latifa Sultani Alrayes[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğum sancısı çekmeye başladı. 215 nolu kapıda saat 21.45’te kalkacak olan uçaklarını bekledikleri esnada aniden bastıran doğum sancısı nedeniyle yürüyemez hale gelen kadın için olay yerine havalimanı sağlık ekipleri çağrıldı.
Sağlık ekiplerinin muayenesinden sonra hamile kadın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada bir kız çocuğu dünyaya getiren annenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bebek yoğun bakım ünitesine alındı. Eşinin doğum yaptığı haberini alan ve ikinci kez baba olan İbrahim Alrayes[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oğlu Mohammed ile birlikte THY görevlileri tarafından bir otele yerleştirildi.

En Son Haber


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:10.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net