IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2010, 10:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Deniz seki, müslüm gürses'e dert yandı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

DENİZ SEKİ, MÜSLÜM GÜRSES'E DERT YANDI
Deniz Seki, "Sen aşkta yaralısın" diyen Müslüm Gürses'e duygusal sözlerle karşılık verdi: Aşk için savaş vermek lazım. Zor işler bunlar baba!



NTV'nin, ünlü isimlerin bir araya gelerek düet yaptığı yılbaşı programlarının çekimleri başladı. İlk günkü çekimlerde Müslüm Gürses ile Deniz Seki; aşk, sevgi, korsan müzik ve hayranları üzerine bazen hüzünlü, bazen keyifli sohbetler yaptı ve bol bol şarkı söyleyip 2011 yılından beklentilerini ve dileklerini anlattı. İkilinin yılbaşı sohbetine, 'aşk' üzerine söyledikleri sözler damgasını vurdu.

"GÜZEL ŞEYDİR AŞK"
Müslüm Gürses kendi bestesi olan 'Aşk Bir Güneşe Benzer' şarkısını birlikte söylediği Deniz Seki'ye dönerek "Aşk deyince; sen biraz yaralısın... Güzel şeydir aşk!" dedi. Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile yollarını ayırdıktan sonra adı yeni bir aşkla gündeme gelmeyen Deniz Seki'nin, Müslüm Gürses'e yanıtı ise şöyle oldu: "Aşksız hayat hakikaten bir çöle benzer. Aşkı bilmeyen insan taşa benzer. Aşkı yaşatmak için de savaş vermek lazım, kendinden ödün vermek lazım. Zor işler bunlar baba!"

MÜZİĞE 'EL FATİHA'
İkilinin sohbetinin ilerleyen bölümlerinde Müslüm Gürses korsan müzikten yakındı. Teknolojinin kötüye kullanıldığını belirten sanatçı bu konuda şunları söyledi: "Şarkıların internetten izinsiz olarak indirilmesi müzik dünyasına büyük darbe vuruyor. Müzisyenlerin üretken olmasınıengelliyor. Günümüzde az da olsa güzel şarkılar duyabiliyoruz ama müzik dünyamız ne yazık ki 'El Fatiha' denilecek noktaya geldi. Emek hırsızları müzik dünyasına her geçen gün daha büyük darbe indiriyor. Müziğimiz yara alıyor."

MÜSLÜM GÜRSES'TEN ÇAĞRI: KORSAN MÜZİK DİNLEMEYİN
Deniz Seki ile sohbetinin önemli bir bölümünü korsan müziğe ayıran Gürses şöyle konuştu: "Müzikseverler sanata, sanatçıya saygı göstersinler, korsana itibar etmesinler. Bu canavarın daha fazla büyümesine izin vermemek gerekiyor. Ancak birkaç kişinin mücadelesi ile bu büyük sorunun üstesinden gelinemez. 'Bir elin nesi var, iki elin sesi var' diyerek hepimiz bu soruna karşı mücadele vermeliyiz."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
deniz, dert, gürsese, müslüm, seki, yandi, yandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Deniz Seki Diyeti, Deniz Seki Nasıl Zayıfladı?, Deniz Seki Nasıl Kilo Verdi? Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 25 Şubat 2014 20:56
Müslüm Gürses Kimdir-Müslüm Gürses Biyografisi Zen Müzisyenler 0 03 Mart 2013 12:01
Müslüm Gürses'in son ziyaretçisi Zen Haber Arşivi 0 09 Şubat 2013 19:38
Müslüm Gürses 'den İnciler Nickolas Komedi ve Mizah 3 01 Ekim 2012 22:58