IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Aralık 2010, 10:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kemal doğulu eleştirilere cevap verdi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KEMAL DOĞULU ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ
Adını ünlülerin kuaförü ve imaj danışmanı olarak duyurduktan sonra şimdi şarkıcı kimliğiyle ortaya çıkan Kemal Doğulu, kendisini 'berber' diye eleştirenlere soruyor: Herkes şarkı söyler ama iyi saç kesebilir mi? İnanın kuaförlük, yaptığım en zor sanat



Hande Yener'in çılgın kliplerine imza atan, Demet Akalın'ı esmerleştiren, Sıla'yı seksileştiren Kemal Doğulu, müzik dünyasında şarkıcı kimliğiyle de anılmaya başladı. Sanatsal anlamda koltuğuna birçok karpuz sığdıran, geçtiğimiz günlerde de 'Ters Köşe' adlı albümünü çıkaran Doğulu, müzik yolculuğunu anlattı, kendisini eleştirenlere yanıt verdi...

Bu kaçıncı albümünüz?

Daha önce iki single çıkarmıştım. Bu albümümde ise yedi şarkı var. O yüzden 'Ters Köşe'ye ilk albümüm diyorum. Şarkıcılık anlamında kendimi bulduğum bir albüm oldu. İlk işlerime nazaran şimdi çok daha bilinçliyim. Bütün repertuvarı kendim hazırladım, aranjelerle ilgilendim. Prodüksiyonu, süpervizörlüğünü, hepsini kendim yaptım.

Bunların yanında kuaförlük, makyörlük, fotoğrafçılık ve imaj danışmanlığı da yapıyorsunuz. Herhalde sizin bir haftanızda 17 gününüz var?
Benim günüm 36 saat! Çok hiperaktif bir adamım. Çalışmayı çok severim. Çocukluğumdan beri hiç "Oturup miskinlik yapayım" dediğim bir günüm olmadı.

SABAH 6'DA YATIYORUM

Erken mi kalkıyorsunuz?

Aksine çok erken yatıyorum; sabah 06.00'da! Öğlen 11.00-12.00 gibi de kalkıyorum. Beş-altı saat uyku yetiyor bana.

Bizim uyuduğumuz saatlerde siz neler yapıyorsunuz?
Üretim kısmı o saatlerde oluyor. Fotoğraf çekimleri ve sonraki aşamalarıyla ilgileniyorum. Çevremdeki herkesin işleri gece... Sahneler gece, programlar gece, klip çekimleri gece... O yüzden normal insanlara göre yaşam saatlerimiz farklı.

Albümünüzün ismi neden 'Ters Köşe'?

İçeriğiyle örtüşen bir isim olmasını istedim. Benim daha önceki vokallerime benzemeyen, insanları dinlerken şaşırtacak ve ters köşeye yatıracak bir albüm oldu.

Albümünüzde kimlerin besteleri var?

İki adet Sinan Akçıl şarkısı var. Onun dışında; Sıla, Efe Bahadır, Alper Narman, Fettah Can, Murat Güneş ve Ayhan Sayıner albümüme söz ve beste anlamında destek veren müzisyenler. Ve tabii ki herkese kolay kolay albüm yapmayan Sony Music'in desteğini de belirtmeden geçemem.

İlk klip şarkınız 'Makaslı Film'de buhranlı bir aşık olarak karşımıza çıktınız. Parçadaki gibi gidenin arkasından ağlar mısınız?

'Makaslı Film', Sıla'nın yaptığı çok naif ve acıklı bir şarkı. O yüzden klipte ben de öyle olmak istedim. Ben bu işi oyunculuk olarak görüyorum. Şarkıyı söylerken parçada anlatılan ruhu vermezseniz, duygu dinleyiciye geçmiyor. Aslında tahmin ettiğiniz gibi şarkıdaki yalvarışlar benim söylemim değil. Ben çok acı çeksem dahi böyle sözler söylemem. Ama Sıla bu şarkıda aşk acısını o kadar güzel anlatmış ki, mutlaka söylemek istedim. Gidenin arkasından ağlayıp ağlamama konusu ise tamamen gidene bağlı! Arkasından ağladıklarım da oldu, "Amaaan boşver" deyip umursamadıklarım da... Ama genelde ağladığım azdır. Hatta sadece bir kişi... Genelde bu durumları ağlamadan çözmeye, pozitif olmaya çalışırım.

ŞİZOFREN TARAFIM VAR

Pop müzik dendiğinde akla ilk gelen isimler müzik yapma motivasyonunuzu düşürüyor mu?
Piyasada gençlerin şekillendirdiği bir akım var. "Millet anlamaz" diye diye yozlaştırılmış bir durum var. Ben şimdi duruş olarak alternatif yaratamam. Müzik olarak da alaturka öğeleri taşımayan, modern pop izlenimi var albümümde. O yüzden benim motivasyonumu düşürebilecek bir şey yok.

İlgilenmeyi düşündüğünüz başka sanat alanları var mı?
İnanın kuaförlük, yaptığım en zor sanat. Şarkıcılıktan bile daha zor. İyi ya da kötü eline mikrofon alan herkes şarkı söyler. Ama eline makas alan çok az kişi saç kesebilir. Ben çok yönlü bir adamım. Terazi burcuyum. Burcumdan dolayı biraz da şizofren tarafım var. Her karakterimin ayrı bir mesleği var!

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Aralık 2010, 19:38   #2
Çevrimdışı
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kemal doğulu eleştirilere cevap verdi




'Ben çok yönlü bir adamım. Terazi burcuyum. Burcumdan dolayı biraz da şizofren tarafım var. Her karakterimin ayrı bir mesleği var!'

bu bende de mi var şimdi(: bir şizofren hastası çıkıpta ben şizofrenim demez. bildiğin karaktersizim diyor aslında ama farkında değil

 

 

Etiketler
cevap, doğulu, eleştirilere, kemal, verdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık