IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Aralık 2010, 20:46   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BDP : Israrcıyız




BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş 'Yerinden yönetim konusunda ısrarcıyız' dedi. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile görüştü.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mehmet Ali Şahin'in makamındaki görüşmede, BDP Grup Başkanvekilleri Bengi Yıldız ve Ayla Akat Ata ile TBMM İdare Amiri ve BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık da hazır bulundu. Basına kapalı görüşme 35 dakika sürdü.

Görüşme sonrası Demirtaş şunları söyledi;

Son günlerde yapılan tartışmalarla ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Basın üzerinden tartışma yürütmenin yanlış olacağı konusundaki düşüncelerimizi paylaştık.

Meclis Başkanı Şahin çözümün adresinin parlamento olduğunu söyledi. Biz de tartışmaların şiddet ve ırkçılık içermemesi gerektiğini belirttik. Partimizin çözüm projelerini anlattık. Meclis Başkanı'nın siyasi partileri hedef alan açıklamalarının yanlış olduğunu belirttik.

TBMM'DE İKİ DİL TALEBİMİZ YOK
Bizim TBMM'de iki dil talebimiz yok. Sadece Kürtçe ile ilgili bu ülkede sorun var. Buna dikkat çekmek adına Meclis'te 1-2 cümle Kürtçe konuşuldu.

Diyarbakır'daki metin tartışılması gereken bir metindir. Düzeltilmeye muhtaç bazı noktaları vardır. Yerinden yönetim konusunda ısrarcıyız bu bizim vaadimizdir.

Siyaset çözüm ararken bunu başka yerlere çekmenin lüzumu yok. Kürt halkı var. Kürtçenin özür olması en doğal haktır. Bütün yazılanları çizilenleri dikkatle izliyoruz. Bu işin doğrudan muhatapları halktır.

NEREDEYSE DARBE YAPACAKLAR
BDP'li milletvekillerinin Genel Kurul'da Kürtçe konuşma ısrarı yoktur. Anadilde birkaç söz söylemek kıyamet koparmaz. O kürsüde kimse kusura bakmasın ne küfürler ediliyor. Sarhoş sarhoş konuşmalar yapılıyor. Ama milyonlarca kişinin konuştuğu dilde bir milletvekili derdini anlatmak istediğinde neredeyse ordu darbe yapacak

Kaynak : Ekolay.net


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Aralık 2010, 20:59   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BDP : Israrcıyız




Bunların Dertleri Sadece Türkiye'yi Karıştırmak. Bir Devlette 2 Dil Olurmu ? Olmaz Tabiki. Benim Aslım Kürt ama ben 2 Dile Karşıyım. Tek Dil Türkçe'dir ve öylede kalacak. Bunlar Kürtleri Savunmuyor Sadece Amaç TÜRKİYE'yi karıştırmak birbirine Düsürmek.


Konu Nocturnal tarafından (21 Aralık 2010 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
 

 

Etiketler
bdp, israrcä±yä±z


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık