IRCForumlarý - IRC ve mIRC Kullanýcýlarýnýn Buluþma Noktasý
  sohbet

 Kayýt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralýk 2010, 15:28   #1
Çevrimdýþý
JB
Kullanýcýlarýn profil bilgileri misafirlere kapatýlmýþtýr.
IF Ticaret Sayýsý: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayseri Skandalýnda Þok Belge




Kayseri'de meydana gelen rüþvet ve dolandýrýcýlýk skandalý iddialarýnda þok belge. Kayseri Belediye Baþkaný'nýn reddettiði, Hacý Ali Hamurcu'nun da toplanan rüþvete teminat olarak verildi dediði senedin tahsil edildiðine dair belge ortaya çýktý. Hacý Ali Hamurcu tarafýndan 04.07.2007 tarihinde avukatý Yusuf Erikel'e verilen ibranamede Hamurcu'nun alacaðýný tahsil ettiði, avukatýnýn vekalet ücreti olan % 25 payýný da verdiði belirtiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajýnýz olmasý gerekir.


Gazeteport'tan Ýhsan Demir'in haberine göre;
Kayseri'de meydana gelen rüþvet ve dolandýrýcýlýk skandalý iddialarý ile ilgili þok bir belge ele geçti.

Ergenekon örgütüne para aktaracaðý iddiasýyla tutuklanan Avukat Yusuf Erikel'in evi ve bürosunda iddiaar üzerine yapýlan aramalar üzerine ele geçen belgeler arasýnda görenleri þaþkýna çeviren belgeler buundu. Bulunan bir belgede Kayseri Belediye Baþkaný Mehmet Özhaseki tarafýndan kendisi tarafýndan verildiði þiddetle reddedilen 10 milyon TL'lik senedin tahsil edildiðine dair bir belge çýktý.
Ele geçen belge Avukatý Yusuf Erikel'i ibra eden bir belgeydi.

Borcu tahsil ve teþekkür belgesi

Belge Avukat Yusuf Erikel'in 04.07.2007 tarihinde yapýlan protokol gereði Kayseri Büyükþehir Belediye Baþkanlýðýndan müvekkil Hacý Ali Hamurcu'nun 10.000.000 milyon TL'lik alacaðýnýn tahsil edildiði ve avukatlýk ücretinin ödendiðini içeriyordu. Belgede;

Ýbraname

04.07.2007 tarihli vekaletname ile vekil kýlmýþ olduðum avukat Yusuf Erikel'den 04.07.2007 tarihli vekalet sözleþmesi ve Görüþme Tutanaðý ile tarafýmca verilmiþ kambyo evraký (14.07.2006 tanzim ve 31.05.2007 vade tarihli senet) ile alakalý olarak;
Ýþ bu senet ile alakalý olarak tüm haklarýmý ve alacaðýmýn tamamýný Avukatýmdan aldým. Avukatýmdan hiçbir hak ve alacaðým kalmamýþtýr.
Bu ibra sözleþmesi tamamýyla rýzam dahilinde tarafýmca tanzim edilmiþ ve imza altýna alýnmýþtýr.
Yaptýðý çalýþmalar sebebiyle Avukatým Yusuf Erikel'e teþekkür etmeyi bir borç bilirken,
Ýþ bu ibra belgesi ile avukatým Yusuf Erikel'i ibra ederim
Ýbra eden Müvekkil
Hacý Ali Hamurcu imzasý

Senedi cezaevinde teslim etti

Yusuf Erikel'in evinde ve bürosunda ele geçen belgelere göre Hacý Ali Hamurcu ile 04.07.2007 tarihinde cezaevinde görüþen Erikel 10 milyon TL'lik senedi burada bir protokol karþýlýðý teslim aldý. Bu teslim esnasýnda da yanda fotoðrafý görülen "Müvekkil görüþme tutanaðý" yapýldý.

Bu tutanaða göre;
04.07.2007 tarihinde Kazan Adliyesindeki Duruþmam münasebetiyle Ankara'da olduðum sýrada tarafýma vekalet veren Müvekkil Hacý Ali Hamurcu ile yaptýðým görüþme sonrasýnda.
Müvekkil Hacý Ali Hamurcu eline 10.000.000. YTL (On milyon YTL) tutarýnda bir senet olduðunu, senedin kendisine Kayseri Büyükþehir Belediye Baþkaný Mehmet Özhaseki ve Genel Sekreter Mustafa Yalçýn tarafýndan verildiðini ve Borçlu kuruman Kayseri Belediye Baþkaný ve Ýsmi zikredilen þahýslar olduðu beyan edildi.
Tarafýmca Senet incelendi. Senet 14.07.2006 keþide tahiri ve 30.05.2007 Vade tarihli ismi geçen borçlularýn imzasýna havi ve Belediyenin Kaþesi vurulmuþ ve imza/paraflanmýþ olduðu görüldü.

Müvekkile tarafýmdan soruldu. Bu senedin ve borcun sebebi nedir diy. Müvekkil verdiði cevapta bu senedin bedeli tarafýmca çeþitli kereler ve sebeplerle Büyükþehir Belediye Baþkaný ve Genel sekretere elden verdiðim paralara karþýlýk olarak verilmiþ borca karþýlýk alýnmýþ senettir. Bu senedin ödenmemesi sebebiyle bende borçlarýmý ödeyemediðim için sýkýntý içindeyim Bu sebeple bu senedin hukuki takibi noktasýnda ne gerekiyorsa onun yapýlmasýný istiyorum dedi.

Ben de bu talebi ve vekaleti kabul ederek bu hususta müvekkil Hacý Ali Hamurcu ile aþaðýdaki Vekalet sözleþmesini yaptým

Vekalet ücreti sözleþmesidir

Alacaklýsý Hacý Ali HAMURCU olan 14.07.2007 Tanzim ve 20.05.2007 Vade tarihli 10.000.000 TL (On Trilyon TL) veya yeni deðerle On Milyon YTL) bedelli kambiyo senedinin icra takibi ve sair hukuki iþlemler yapýlmak üzere tarafýma tevdii üzerine iþ bu vekalet sözleþmesi yapýlmýþtýr.
Buna göre;
Bu icra iþlemlerinde Avukata teslim edilen yukarýda miktarý yazýlý senet bedelinin %25 artý KDV kadar miktarýnýn vekalet ücreti olarak müvekkilden alýnmasýna,
Ve yine karþý tarafça avukata yapýlacak kýsmi ödemelerden öncelikle Avukatlýk ücretinin mahsup edilmesi noktasýnda müvekkilin öncelikle muvafakatinin olduðu noktasýnda mutabýk kalýnmýþtýr. (Müvekkilden alýnacak ücreti vekalet, avukata verilen senet miktarý olan 10 milyon YTL'nin yüzde 25 artý KDV'sidir.
Sulh ve ibra durumunda avukat ayný vekalet ücretini hak edecektir.

Ýþ bu sözleþme vekil Av. Yusuf ERÝKEL ÝLE Müvekkil Hacý Ali Hamurcu arasýnda karþýlýkla olarak rýzalarýyla tanzim edilmiþ ve imza altýna alýnmýþtýr. 04.07.2007
Ýmzalar Müvekkil Hacý Ali Hamurcu ve Vekil Av. Yusuf Erikel

GAZETEPORT

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odalarý tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
kayseri, skandalä±nda, åžok, Þok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok

BB code is Açýk
Smileler Açýk
[IMG] Kodlarý Açýk
HTML-Kodu Kapalý
Trackbacks are Kapalý
Pingbacks are Açýk
Refbacks are Açýk


Benzer Konular
Konu Konuyu Baþlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayrak skandalýnda bir tutuklama yaSmin Haber Arþivi 0 12 Haziran 2014 11:51
Süt skandalýnda korkunç iddia N999 Haber Arþivi 0 03 Mayýs 2012 17:55
KPSS skandalýnda radikal çözüm Dilara Haber Arþivi 0 04 Eylül 2010 14:03
RAM skandalýnda ceza yaðmuru! Slipknot Bilgisayar Donanýmý 0 24 Mayýs 2010 20:59