IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2010, 20:53   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dayak Yedi 4. Kattan Atladı




Arkadaşının önünde müdür yardımcısından dayak yediği iddia edilen 12 yaşındaki öğrenci, 4. kattan atladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir ilköğretim okulunda meydana geldi. İddiaya göre, özel bir radyoyu işleten Gökhan K. (38) ve Şirin K.'nın (31) 7. sınıfta okuyan 12 yaşındaki oğulları M.K., teneffüsteyken silgiyle tahtayı silmeye başladı. Tahtayı silerken çıkan seslerden rahatsız olan U.S. (12) arkadaşını uyardı. Bunun üzerine iki çocuk arasında tartışma çıktı. Boğuşurken M.K.'nın tırnaklarıyla boynunu çizdiği U.S., müdür yardımcısı E.Ç.'nin odasına giderek arkadaşını şikayet etti.

Bunun üzerine M.K.'yı odasına çağıran müdür yardımcısı, iddiaya göre U.S.'nin yanında dövdüğü M.K.'yı küfür ederek odadan dışarı attı. Olayın ardından 4. kata çıkarak tuvalet penceresinden kendini boşluğa bırakan M.K. zemine düştü. Ayakları ve kalça kemiği kırılan çocuk ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, okula gelen Gökhan-Şirin K. çifti sinir krizleri geçirdi. Hastane önünde endişeli şekilde bekleyen anne baba, daha sonra savcılığa giderek müdür yardımcısı E.Ç.'den
şikayetçi oldu.

Oğlunun sınıf arkadaşıyla kavga ettikten sonra müdür yardımcısı E.Ç. tarafından odasına çağrıldığını söyleyen baba Gökhan K., "Sınıf arkadaşı oğlumu müdür yardımcısına şikayet etmiş. Müdür yardımcısı da oğlumu odasına çağırmış. Odada hiçbir şey sormadan dövmüş, daha sonra hakaret ederek odadan dışarı atmış. Oğlum da arkadaşının yanında dayak yediği ve hakarete uğradığı için bunu gurur meselesi yaparak, kendini 4. kattaki tuvalet penceresinden aşağı atmış. Biz de savcılığa giderek müdür yardımcısından şikayetçi olduk" diye konuştu.

Dede Ali Rıza K. ile babaanne Necla K. da hastaneye gelerek torunlarının başında bekledi. Necla K. torununu bir an olsun yalnız bırakmazken, müdür yardımcısı E.Ç.'nin polise verdiği ifadede öğrencisini dövmediğini ve 'Ailene haber vereceğim' deyince M.K.'nın korkudan pencereden atladığını söylediği bildirildi. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak : Ekolay.net

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
4, atladä±, dayak, kattan, yedi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çırılçıplak ikinci kattan atladı AngeL Haber Arşivi 1 03 Mart 2015 23:16
8. Kattan Atladı Kacak Haber Arşivi 0 01 Aralık 2011 22:28
18. kattan ölüme atladı Lucifer Haber Arşivi 0 27 Ocak 2010 22:13
Öğretmen 4. kattan atladı PopSy Haber Arşivi 0 16 Mart 2009 03:40