IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2010, 20:39   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Birlikte Öldüler Ayrı Ayrı Gömüldüler




Motosiklet kazasında hayatını kaybeden iki genç ayrı ayrı toprağa verildi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yalova'da dün akşam meydana gelen trafik kazasında, kamyona çarpan motosiklette bulunan Özgür Deniz Erdoğan (30) ile Edebiyat Öğretmeni Fatma Karakaya (23) yaşamlarını yitirdiler. Dans okulunda tanışan gençlerin cenazeleri bugün gözyaşları arasında ayrı ayrı yerlerde toprağa verildi.

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesi'nde yaşayan Fatma Karakaya, geçtiğimiz Eylül ayında Yalova Denizcilik Anadolu Endüstri Meslek Lisesi'ne Edebiyat Öğretmeni olarak atandı. Çok sevdiği öğretmenlik görevine devam eden Fatma Karakaya bir süre önce kayıt yaptığı dans kursunda Aksa'da işçi olarak çalışan Özgür Deniz Erdoğan ile tanıştı. Fatma Karakaya dün, 77 DV 44 plakalı motosikleti olan arkadaşı Özgür Deniz Erdoğan ile gezmek için Bursa'ya geldi. Bursa'dan dönen Özgür Deniz Erdoğan'ın kullandığı motosiklet ile Kirazlı Köyü yakınlarında aşırı hız nedeniyle Davut Parlak'ın (42) kullandığı 77 DK 970 plakalı kamyona yandan çarptı. Kazada, Özgür Deniz Erdoğan ile arkasında oturan Fatma Karakaya, olay yerinde feci şekilde can verdiler. Kazada, talihsiz gençlerin kamyonun kasası ile çamurluğu arasına sıkışan cesetleri güçlükle çıkartıldı.

ÖLMEDEN ÖNCE ANNESİNİ ÖPÜP HAKKINI HELAL ETMESİNİ İSTEDİ

Acı haberi dün gece ailesine verilen Fatma öğretmen bugün gözyaşları ve ağıtlar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz öğretmenin cenazesi öğlen Yalova Merkez Camii'ne getirildi. Buradaki törene annesi Zehra, babası Ali İhsan Karakaya ile kız kardeşleri Eda, Seda, Ece ve Melisa Karakaya katıldı. Meslektaşları ve öğrencilerinin de hazır bulunduğu cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan acılı anne Zehra Karakaya, "Ölümü sanki Fatma'mın içine doğmuştu. Dün okula gitmeden önce beni öpüp kokladı. 'Annem, ben senin çok isteyip olamadığın öğretmenliği kazandım' dedi. Ardından 'Hakkını helal et' diyerek evden ayrıldı. Sonrada ölümünü öğrendim. Bu acıya nasıl dayanacağım" dedi.

Kız kardeşlerinin tabutuna sarılıp ağıtlar yaktığı Fatma Karakaya'nın cenazesi daha sonra Yalova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Kazada kullandığı motosiklet ile kamyona çarpıp kız arkadaşı Fatma Karakaya ile ölen Ömer Deniz Erdoğan ise bugün Çiftlikköy ilçesinde öğlen kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Cenaze törenine babası Yalova'da bir dönem Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Sedat Erdoğan, annesi Hanime ve kardeşleri Yeliz ve Hakan Erdoğan ile Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız ile akraba ve arkadaşları katıldı.

Cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan Erdoğan ailesini yakınları güçlükle sakinleştirdi. Ömer Deniz Erdoğan'ın cenazesi daha sonra Çiftlikköy Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak : Mynet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ayrä±, ã–ldã¼ler, birlikte, gã¶mã¼ldã¼ler, öldüler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
kanala ayrı özele ayrı yazı sekli TİGeR mIRC Scripting Sorunları 8 17 Aralık 2009 19:56
bir porttan ayrı ayrı nicklere şifre vermek yepaa Unreal IRCd 3 18 Eylül 2007 10:31