IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2010, 21:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Anadolu Jet Tokat Seferlerine Başladı




Türk Hava Yolları'nın (Thy) Alt Markası Olan Anadolu Jet, "Uçulmadık Yer Kalmasın" Sloganıyla 33'ncü İç Hat Bağlantısını Tokat'a Yaptı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Türk Hava Yolları'nın (Thy) Alt Markası Olan Anadolu Jet, "Uçulmadık Yer Kalmasın" Sloganıyla 33'ncü İç Hat Bağlantısını Tokat'a Yaptı.
İstanbul'dan Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alan, AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, basın mensupları ve yolcularla Tokat'a ilk seferini yapan Anadolu Jet saat 14.00'te havaalanına indi.

Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Sami Dutoğlu, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve daire müdürleri tarafından karşılanan heyet havaalanında düzenlenen programa geçti. Programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Jet Genel Müdürü Sami Alan, Türkiye'nin en çok noktasına sefer yapan hava yolu markasını
2,5 yılda tesis ettiklerini söyledi.

Bunun Anadolu halkının sahip çıkarak güven duyması ve uçuşlarında kendilerini tercih etmesiyle mümkün olduğunun altını çizen Alan, "Bu anlamda Anadolu Jet'i tercih eden şuana kadar uçurduğumuz 9 milyon kişiye teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum. Anadolu Jet THY'nin bir markası olarak kuruldu elbet ama kendi ayakları üzerinde 2,5 yıldır başarı ile duruyor. Bugün göklerde 24 tane uçağımız Anadolu'yu karış karış arşınlıyor.

'Demir ağlarla ördük yurdu' söylemi belki 50
yıl sonrasında bu 'hava ağları ile bütün yurdu ördük' demek Atatürk'ün koymuş olduğu o vizyonu bugün uçaklarla 'istikbal göklerdedir' vizyonu ile birleştirmek ve 9 milyon kişiyi bugüne kadar uçurmanın farklı gururunu ekibimle ve arkadaşlarımla paylaşıyoruz" dedi.
Tokatlılara Anadolu Jet'i getirmenin 2,5 yıl geç kaldığını ifade eden Alan, "Bunun için özür borçluyuz. Bu hasreti bugün bitirdik. Bunu yaparken de maalesef THY ve Anadolu Jet'in elindeki uçaklarla buraya inmek mümkün değildi.

Onun için Borajet'in iki adet uçağını kiralayarak buraya uçuş yapmayı başardık. Bu anlamda başta Bora Jet Genel Müdürü Kadir Peker beye olmak üzere şükranlarımızı sunuyorum. Ulaştırma Bakanımızın 'uçmak imtiyaz değildir, ihtiyaçtır' sloganın bugün burada gerçek olduğuna şahit
oluyoruz. Bilet fiyatlarımızı ucuz tutacağımızı olabildiğince maliyetleri aşağı çekeceğimizin sözünü şimdiden verebilirim. 7 gün önce herkes 59 TL'ye bilet alabiliyor. Erken bilet alan kazanır diyoruz.

Tokatlılara bir müjde vermek istiyorum. Mesela Tokat'tan Sabiha Gökçen'e vardıktan sonra ikinci uçuşunuzda ikinci bileti almıyoruz. Sabit tüm vergiler dahil 25 TL alıyoruz. Her gün seferimiz var biz elimizden geleni yaptık. Sıra artık Tokatlılarda uçmayan kalmasın" diye konuştu.
Tokat seferleri düzenlenmesinde emeği geçen AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, en mutlu günlerinden birini yaşadığını söyledi.

Tokat'a seferlerin yapılamadığı günlerin çok gerilerde kaldığını belirten Gülsün, Tokat Havaalanı pistine büyük uçaklarında inmesine uygun hale getirilmesi için vali ve hükumete iş düştüğünü kaydetti.
Vali Şerif Yılmaz ise Tokat'ın THY güvencesi ile kesintisiz bir uçuşa kavuştuğunu söyledi.

Tokat'ta daha önceki dönemlerde yüzde 90 üzerindeki doluluk oranı seferlerin yapıldığına dikkat çekerek, "Benim beklentim yaz mevsiminde ikinci seferlerin planlanması. Ülkemizin en önemli havaalanlarının sahip olduğu en sn teknolojik özelliklere sahip havaalanı otomatik ölçüm raporlama sistemi 180 bin Euro harcanarak Eylül ayında Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından alana kuruldu. Uçuş güvenliği ile
ilgili sıkıntımız kalmadı. Genel Müdürümüz Mehmet Çağlar'a teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından davetlilere havaalanında çeşitli ikramlarda bulunuldu. Anadolu Jet yolcu ve konukları ile İstanbul'a döndü.

Anadolu Jet filoya yeni katılan kiralık uçaklarla daha önce haftanın her günü sefer düzenlenemeyen Ankara-Adıyaman, Ankara-Kahramanmaraş, İstanbul-Uşak, İstanbul-Isparta gibi hatlara da her gün uçuş gerçekleştirilerek 35 iç hat noktaya bağlantı sağlanmış olacak. Tokat'a yaklaşık 6 aylık sürede Borajet tarafından haftanın 6 günü seferler düzenlenirken, Borajet'ten kiralanan
uçaklar Anadolu Jet markasıyla haftanın 7 günü uçuşlarına devam edecek.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
anadolu, başladı, jet, seferlerine, tokat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uçak seferlerine sis engeli Desmont Haber Arşivi 0 22 Aralık 2014 17:35
Anadolu Efes kötü başladı! Ecrin Basketbol 0 13 Ekim 2014 22:15
Uçak seferlerine fırtına engeli SeckiN Haber Arşivi 1 06 Aralık 2013 10:16
SeaBird, bu yaz seferlerine başlayacak Chelt Havacılık Haberleri 0 04 Nisan 2011 17:16
THY Uganda ve Tanzanya seferlerine başladı Dilara Haber Arşivi 0 14 Haziran 2010 12:41