IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2010, 21:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye, Start Antlaşmasının ABD Senetosu'nda Onaylanmasını Memnuniyetle Karşıladı




Dışişleri Bakanlığı, ABD ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arasında imzalanan ABD-RF Stratejik Silahların Azaltılması Antlaşmasının ABD Senetosu'nda onaylanmasının memnuniyetle karşılandığını bildirdi.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ABD Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Federasyonu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dimi...
Dışişleri Bakanlığı, ABD ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arasında imzalanan ABD-RF Stratejik Silahların Azaltılması Antlaşmasının ABD Senetosu'nda onaylanmasının memnuniyetle karşılandığını bildirdi.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ABD Başkanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Federasyonu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dimitriy Medvedev tarafından uzun müzakerelerin ardından 8 Nisan 2010 tarihinde imzalanan yeni ABD-RF Stratejik Silahların Azaltılması Antlaşmasının (START) 22 Aralık'ta ABD Senetosu'nda onaylandığı belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Küresel Güvenliğin gelişmesi ve nükleer silahlardan arındırılmış bir dünya hedefimiz çerçevesinde, bu yönde önemli bir adım olarak gördüğümüz söz konusu antlaşmanın bir an önce onaylanarak yürürlüğe girmesini destekleyen Türkiye bu gelişmeyi memnuniyetle karşılamaktadır. Merkezinde Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Antlaşması'nın (NPT) yer aldığı uluslararası rejimin üç temel dayanağını oluşturan nükleer silahların azaltılması ve neticede ortadan kaldırılmasını, bu silahların yayılmasının önlenmesini ve nükleer enerjiden barışçı yararlanma hakkını kuvvetle destekleyen Türkiye, nükleer silahlardan arındırılmış bir dünya hedefine bağlılığını ve bu çerçevede atılan kayda değer tüm adımlara yönelik desteğini bu vesileyle bir kez daha teyit eder." (ANKA)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
abd, antlaşmasının, karşıladı, memnuniyetle, onaylanmasını, senetosunda, start, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vasvar Antlaşmasının önemi Zen Tarih 0 18 Mayıs 2014 21:51
Gümrü Antlaşmasının maddeleri Zen Tarih 0 18 Mayıs 2014 12:12
Facebook Home Türkiye'de start aldı Zen Facebook Haberleri 0 18 Nisan 2013 13:20
AVIAREPS Türkiye'de start veriyor Chelt Havacılık Haberleri 0 26 Şubat 2011 04:39