IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2010, 09:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Özür Falan Yok'




'Özür Falan Yok'[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dışişleri Bakanı Lieberman: Terörü Destekleyen Türkiye Özür Dilesin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dışişleri Bakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Mavi Marmara gemisinde yapılan baskın ve 9 Türk'ün ölmesi nedeniyle Türkiye'nin talep ettiği özür için, "cüretkarlığın da ötesinde" tabirini kullandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] basının verdiği habere göre, Lieberman, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dışişleri Bakanlığında büyükelçilerle düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, Dışişleri Bakanı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun dün yaptığı açıklamalara değinerek, "Zaten her zaman duyduğumuz yalanları kabul etmiyorum" dedi.

Lieberman, şu ifadeleri kullandı:

"(Bakın biz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'le iş birliğine hazırız; Karmel yangınında onlara nasıl yardım ettik. Halbuki bizim başımıza gelseydi onlar aynısını yapmazdı) diyen Dışişleri Bakanı'nın (Davutoğlu) yalan ve sahte vaatlerini duydum. Kendisine şunu hatırlatmak isterim ki, 2007 depreminde Türkiye'ye orada haftalarca kalan ekipler göndermiştik. O kadar çalıştığımız halde tek kelime duymuş da değiliz..."

Türkiye'nin talep ettiği özür konusuna da değinen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dışişleri Bakanı, "Özür dilemesi gereken biri varsa, o da terörü, İHH'yi, Hamas'ı ve Hizbullah'ı desteklediği için Türk Hükümeti'dir. Özür falan yok! Tam tersine özrü biz Ankara'dan bekliyoruz" şeklinde konuştu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Türkiye'nin talep ettiği özür için, "cüretkarlığın da ötesinde" tabirini kullandı.

Lieberman, ayrıca Türkiye'yi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'la karşılaştırarak "Şunu anlamalısınız ki, Türkiye'deki değişimlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'le bir ilişkisi yok. Bunlar, Türkiye'nin yaşadığı içsel değişimler; tıpkı Humeyni'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da gerçekleştirdiklerinin de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den bağımsız, dahili bir değişim olduğu gibi" ifadelerini kullandı.

Filistinlilerle barış konusuna da değinen Lieberman, "Biz, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in başkenti olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'i bile teklif etsek, 1947 sınırlarına da çekilsek, anlaşma yapmamak için bir neden bulacaklar" dedi. Lieberman, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in Filistinliler'le uzun dönemli geçici bir anlaşma yapması; sınırlar ve mülteciler konularıyla ilgili kararların da ertelenmesi gerektiğine inandığını kaydetti.

"Bizim bir B planımızın olması gerek. Bunun raflarda var olduğunu da söyleyebilirim. Biz son dakika değişiklikleri yapıyoruz. Ve her an B Planı kullanıma hazır olacak" diyen Lieberman, Wikileaks tarafından sızdırılan belgelerin, klasik diplomasinin yardımcı olmadığını ortaya koyduğunu ifade etti ve "En iyi diplomasi, şeyleri olduğu gibi söylemektir" dedi. (Anadolu Ajansı) 26.12.2010 19:31[2438912]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
falan, yok, Özür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgi, aşk falan vs. Wick Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 27 Ekim 2010 03:14
Ermenilerden Özür Dileyenlerin Tarih Bilgisi Olmadığı İçin Özür Diliyoruz.. OkyAnuS Haber Arşivi 1 27 Aralık 2008 00:05
özür dilemiyoruz...! Ve özür bekliyoruz! McKruGer Haber Arşivi 9 21 Aralık 2008 21:54