IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Onları avucumun içi gibi bilirim" (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/373966-onlari-avucumun-ici-gibi-bilirimquot.html)

wHiSkEy 27 Aralık 2010 10:05

Onları avucumun içi gibi bilirim"
 
"Onları avucumun içi gibi bilirim"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 27 Aralik 2010 00:35
Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, ''AKP'liler benim evladım. Onları avucumun içi gibi bilirim. Onları seviyorum ama Türkiye'yi daha çok seviyorum'' dedi.

Erbakan, partisinin 5. Trabzon İl Kongresi'ne katıldıktan sonra Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada basına kapalı toplantıda partililerle bir araya gelen Erbakan, daha sonra Ortahisar Mahallesi'nde çocukluğunun geçtiği tarihi evi ziyaret etti.
“Dinimizi değiştirmeye çalışıyorlar” İslam dininin, sinsi faaliyetlerle değiştirilmeye çalışıldığını savunan Erbakan, ''Camilere girişte bir bakıyorsunuz ki sadece 'La İlahe İllallah' yazısı var. Peki devamı olan 'Muhammedün Resulullah' yazısı neden yok? Bu tamamen dinimizi değiştirmeye çalışan sinsi faaliyetlerin birer örneğidir'' dedi.
Dış güçlerin Türkiye'nin bölünmesi için çalıştığını ifade eden Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“AKP’yi avucumun içi gibi bilirim” 'Siyonizmin temel amacına göre Türkiye'nin yok olması lazım. Türkiye adım adım yok edilmeye çalışılıyor. Çünkü Büyük İsrail Planı'nın esas amacı budur ve uygulanmaktadır. Saadet Partisinden başka kimse bu ülkeye saadet getiremez. Gerçekte AKP, CHP'nin ikiz kardeşidir. CHP Avrupa birlikçisidir, AKP ise faizci nizamı getirmiştir. Bütün bunlar aynı olduktan sonra ne farkları var? AKP'liler benim evladım. Onları avucumun içi gibi bilirim. Onları seviyorum ama Türkiye'yi daha çok seviyorum.''
Türkiye'nin inanılması zor bir dış borca sahip olduğunu öne süren Erbakan, ''Türkiye'yi bu tehditlerden kurtarmak için bu seçimlerde Saadet Partisi iktidar olmak zorundadır'' dedi.


Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net