IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2007, 15:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsrail uçaklarının çöplüğü Neresi ??




Tam bir rezillik. İsrail uçakları Suriye'yi geçti. İki yakıt tankını da bize attı.

Suriye’nin, sınır ihlali nedeniyle İsrail savaş uçaklarına ateş açıldığını duyurduğu saatlerde, Hatay’ın sınır bölgelerine iki ’harici yakıt tankı’ düştü. Savaş uçaklarının menzil artırmak için kullandığı, atış altında ya da hafiflemek için bıraktığı tankların İsrail F-15ı’larına ait olduğu anlaşıldı.

İsrail uçaklarının üç gün önce Suriye sınırını ihlal ettiği saatlerde, gece saat 24.00 sıralarında Hatay’ın Suriye sınırındaki Samandağ ilçesi yönünden gelen bir grup savaş uçağı, Kırıkhan üzerinden çok alçaktan geçerek kuzeye doğru uçtular.

ÇOBANLAR BULDU

Bu ilçedeki yurttaşlar, 3-4 uçağın yerden 500 metre kadar yüksekten uçtuğunu, camların sarsıldığını söyledi. Uçaklar Hassa İlçesi’ne doğru gözden kayboldu. 15 dakika kadar sonra bu kez kuzeyden güneye yine alçaktan bir uçuş gerçekleşti. Hatay’ın Hassa ve Gaziantep’in Oğuzeli ilçelerinde 2 yakıt tankı boş arazilere düştü. Suriye sınırına 3 kilometre uzaklıkta Hassa’nın Büyükger Mezrası yanında yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yakıt tankını, öğleden sonra mezraya koyun otlatmaya giden çobanlar fark etti.

İRAN İÇİN ÜRETİLDİ

Amerikan Boeing şirketinin F-15E uçağından geliştirdiği F-15I’lar İsrail Hava Kuvvetleri’ne 1999’da katıldı. İsrail’in artan İran tehdidine karşı aldığı 25 uçak, taşıdığı özel atış sistemleri ve lazer güdümlü bombalarıyla çok hassas hedefleri vurabiliyor.

Kanat altında iki adet 600 galonluk yakıt tankı taşıyabilen F-15I’lar yakıt ikmaline gerek kalmadan çok uzun mesafelere uçabiliyor. Uzmanlar, F-15I’ların İsrail’den yaklaşık 1300 kilometre uzakta İran hedeflerini yakıt ikmali yapmadan bu yakıt depolarını kullanarak vurup üslerine geri dönebileceklerine dikkat çekiyor.

İSRAİL SESSİZ

SURİYE ordusu, İsrail savaş uçaklarının çarşamba gece yarısı hava sahasını ihlal ederek Türkiye sınırındaki El Ebyad bölgesinde alçak uçuş yaptığını iddia etmişti. Suriyeli askeri yetkililer, yerden ateş açtıkları İsrail uçaklarının bunun üzerine boş araziye "mühimmat" bıraktığını ve Akdeniz üzerinden İsrail’e döndüklerini bildirmişti.

Başta Adam Gibi Adamlarmı var Kimsenin gıgı cıkmıyor kıcı boglu israilin yaptıgına baq ya bu yakıt tankları evlere yakın biyere düşseydi alev alsaydı cok yanıcı bir madde acaba ne olurdu kesin siyonistler kan parası verip sustururdu türkiyeyi olaya baq yaa musanın cocukları var başta aslında normal başbakan da eşbaşkanı büyük orta dogu planının uygulamacısı birde dış işleri bakanımız varki sormayın ince ruhlu biri @li anacan ab nin kapısında yatacak kadar vatansever bir bürokrat yazıklar olsun yaa nasıl bir ülke olduk suçlusu kim bunun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
coplugu, israil, neresi, ucaklarinin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dünya'nın çöplüğü: Ay! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 28 Aralık 2012 18:56
Türk uçaklarının uluslararası alandaki güvenilirliği arttı Chelt Sivil havacılık 0 24 Ocak 2011 02:23
Neresi doğru ki? Dilara Haber Arşivi 1 23 Eylül 2008 23:10
Amerikan ve Rus yolcu uçaklarının çarpışmasına ramak kalmış Dilara Haber Arşivi 0 30 Ağustos 2008 19:10
Neresi? CiCiMMM... Genel Paylaşım 2 14 Nisan 2006 13:27