IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2011, 14:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avukatın hastanede acı ölümü!




Mersin'de 38 yaşındaki avukat İzzet Çiçek geçen hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiğin belirlenen genç adam tedaviye alındı.

Ertesi gün tekerlekli sandalye ile tuvalete giden genç adam burada fenalaşarak yere yığıldı. 10 dakika boyunca içeride mahsur kalan Çiçek, daha sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mersin Barosu'na kayıtlı avukat İzzet Çiçek, 24 Aralık'ta evinde aniden rahatsızlanınca yakınları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan avukat Çiçek, Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Geceyi hastanede geçiren Çiçek, ertesi gün öğleden sonra babası Raif Çiçek tarafından tekerlekli sandalye ile giriş koridorunda bulunan tek kişilik tuvalete götürüldü. Tuvalete giren Çiçek, ihtiyacını gidermek isterken yeniden fenalaşınca, klozet ile kapı arasına yığıldı.

1 metre 90 santimetre boyunda ve 90 kilo ağırlığında olan Çiçek'in düştüğünü fark eden babası kapıyı açmak istedi. Başaramayınca görevlilerden yardım istedi. Tuvalete gelen görevliler, avukatın klozet ile kapı arasında bulunması nedeniyle kapıyı açamadı. İki görevli, kapının üst camını kırıp buradan içeri girerek Çiçek'i kapının arkasından çekip, dışarı çıkarttı. Yaklaşık 10 dakikalık çaba ardından dışarı çıkartılan Çiçek, götürüldüğü acil müdahale odasında 1 saat süren kalp masajı ve tıbbi müdahaleye karşın kurtarılamadı.

KAPI DIŞARIYA AÇILSAYDI BELKİ KURTARILABİLİRDİ

Evlilik hazırlığı yapan Çiçek'in cenazesi toprağa verilirken, olayın şokunu yaşayan baba Raif Çiçek, oğlunun bürosundaki eşyalarını topladı. Oğlunun dağcılık ve motor sporlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Çiçek, tuvaletin kapısının içeri değil de dışarı doğru açılması halinde oğlunun belki yaşama döndürülebileceğini söyledi.

Oğlunu yaklaşık 10 dakikada tuvaletten çıkartabildiklerini anlatan Çiçek, şöyle dedi:"Oğlumu ziyarete gittim, birlikte otururken tuvalete gitmek istediğini söyledi. Tekerlekli sandalye getirip, tuvalete götürdüm. Kapının önünde beklerken hırıltı geldi. Oğlum kapı ile klozet arasına düşmüş, görevlilerin yardımıyla 10 dakikada çıkartabildik. Tuvaletin küçük, hem de kapının içeri doğru açılması çok zaman kaybettirdi. Benim yüreğim yandı, dağ gibi yavrumu kaybettim. Ne olur bu hastane kapılarını bu tür olaylar düşünülerek yapılsın." Mersin Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Yavuz Gözükara ise, "Gereken yapılıyor, bakanlığımız bu tür vakaların önlenmesi için yeni düzenlemeye gidiyor" dedi.


Kaynak:Haber24

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 02 Ocak 2011, 17:24   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Avukatın hastanede acı ölümü!




yazık olmuş....

 

 

Etiketler
hastanede, ölümü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kayıp avukatın cesedi bulundu Desmont Haber Arşivi 0 13 Aralık 2014 22:56
Eski avukatın intikamı Seth Haber Arşivi 0 05 Kasım 2014 12:16
Avukatın adalet intiharı diShy Haber Arşivi 0 11 Eylül 2012 12:06
İzmirli avukatın derdine bak! Lucifer Haber Arşivi 0 15 Haziran 2010 14:50