IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2011, 16:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
• 'Değerli kardeşim bu mektubu sana yazdım, çünkü..'





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'in merkez ilçesi Mezitli'de yaşayan yoksul bir aileye mektup yazıp, 'Aile Sigortası Projesi'ni anlattı. Ailenin sorun ve sıkıntılarını telefon ya da mektupla kendisine iletmesini isteyen Kılıçdaroğlu, her türlü desteği de verme sözü verdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde 'iktidar'a gelmeleri durumunda hayata geçirmeyi planladıkları; 'Aile Sigortası Projesi'ni, yazdığı mektuplarla Anadolu'nun dört bir yanındaki ailelere anlatmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu, son olarak Mersin'in merkez ilçe Mezitli'de maddi durumu iyi olmayan bir aileye mektup yazarak hem yeni yıllarını kutladı, hem de 'Aile Sigortası Projesi' hakkında bilgi verip, proje kapsamında ailelere yapılacak ödemelerle ilgili açıklamalarda bulunarak, ailenin yaşadığı sorun ve sıkıntıları da mektup veya telefonla kendisine iletmesini istedi.

Kılıçdaroğlu'nun, Bal Ailesi'ne yönelik olarak kaleme almış olduğu mektup ise, ailenin reisine değil, evin kadınına bir grup partili tarafından ulaştırıldı. CHP Mezitli İlçe Kadın Kolları Başkanı Candan Darıcı, beraberindeki bir grup partiliyle birlikte Bal Ailesi'nin, Akdeniz Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek, Kılıçdaroğlu'nun mektubunu Zeliha Bal'a teslim etti. Burada konuşan Darıcı, parti olarak birçok alanda sosyal projelere imza atmaya hazırlandıklarının altını çizerek, söz konusu projelerin başında da 'Aile Sigortası Projesi'nin yer aldığı bilgisini verdi. Darıcı, projeyle birlikte yoksul ailelerin devlet güvencesi altına alınacağını ifade ederek, böylelikle bu ailelere doğrudan ödeme yapılacağını dile getirdi.
Eşi Arif Bal'ın işsiz olduğunu, biri lise diğeri de ilköğretim okulu öğrencisi iki çocuğunu okutmaya çalıştığını anlatan ev sahibi Zeliha Bal da, ailesinin geçiminiyse çocuk bakıcılığı yaparak sağlamaya çalıştığını anlattı. Bal, "Sayın Kılıçdaroğlu'na bizleri unutmadığı için teşekkür ediyorum. Ben 40 yaşındayım ve tek bir gayem var o da çocuklarımı okutabilmek. Eşim işsiz olduğu için çok zor günler geçiriyoruz. Yetkililerden bize sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN MEKTUBU.


Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaleme almış olduğu mektuptaysa şu ifadelere yer aldı:

"Değerli kardeşim, bu mektubu sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli. Değerli kardeşim, 2011 tüm isteklerin gerçekleştiği yıl olsun. Dilerim 2011 genel seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlatacağımız 'Aile Sigortası Projesi' kapsamında, doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum. 2011 yılında çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi'ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana. Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar."

İhlas haber ajansı İHA.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, çünkü, mektubu, sana


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cem Adrian - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım AngeL A, B, C, Ç 0 19 Ocak 2015 03:48
~ Hep sana yazdım sen bilmedin!. Sametold Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Aralık 2010 01:51
Herşeyi sana yazdım.. Seni de herşeye .. Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Mart 2010 03:21
Herşeyi sana yazdım.. Seni de herşeye .. HicRan` Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 26 Ekim 2009 00:22