IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2011, 01:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
• Başbakan kış oyunları için inşa ettirilen tesislerin açılışı için erzurum'da.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 27 Ocak - 6 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşa ettirilen tesislerin açılışı ve 3'ncü Büyükelçiler Toplantısı'na katılmak üzere akşam saatlerinde Erzurum'a geldi. Erdoğan, tesislerde incelemelerde bulunurken, atlama kulelerinde Türk ve Slovenyalı sporcuların atlayışlarını izledi. ''Hedefimiz uluslararası kış olimpiyatlarının Erzurum'da yapılması'' diyen Erdoğan atlayışların ardından sporculara plaket verdi ve çeşitli hediyeler takdim etti.


Erzurum'da 27 Ocak - 6 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak olan 25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşa ettirilen tesislerin açılışı ve 3'ncü Büyükelçiler Toplantısı'na katılmak üzere akşam saatlerinde Erzurum'a gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kiremitlik Tepe'de yaptırılan kayakla atlama kulelerinde düzenlenen gösteriye katıldı. Başbakanlığa ait Ata uçağıyla kente gelen Recep Tayyip Erdoğan, atlama kulelerinde yapılan havai fişek ve kayakla atlama gösterisini izledi. Eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte gösteriyi izleyen Başbakan Erdoğan, kayakla atlama kulelerinde düzenlen test yarışları esnasında yere çakılarak yaralanan milli kayakçı Samet Karta ile de bir süre sohbet etti.

GAZETECİLERLE BİRLİKTE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ.

Gösteri atlayışı sonrası piste inen Başbakan Erdoğan sporcuları tek tek kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Atlama kulesi önünde toplanan vatandaşlara hitaben bir selamlama konuşması yapan Başbakan Erdoğan, "Erzurum'a son yılların en büyük yatırımını yaptık. Bu yatırımlar inşallah yakın zamanda kış olimpiyatlarını da getirecek. Artık Erzurum bir dünya kenti olma yolunda ilerliyor" dedi.


Erdoğan, gazetecilerin kentte yaşanan kar sıkıntısıyla ilgili bir soruya da, "Meteorolojiye göre kar sorunu artık yok. Zaten burada suni kar sistemleri de var. Tüm tedbirler alınmış. Madem burada kar duası yapılmış sizde dua edin kar sıkıntısı olmasın" diye cevap verdi. Konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan sporcularla eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ve gazetecilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÇOK SAYIDA BAKAN ERDOĞAN'A EŞLİK ETTİ.

Programa Başbakan Erdoğan ile birlikte Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SLOVENYALI SPORCU ATLAYIŞ SIRASINDA DÜŞTÜ.

Öte yandan, Başbakan Erdoğan'ın gelişinden önce antrenman atlayışları gerçekleştirilen sporculardan biri atlayışı sırasında düştü. Metrelerce yerde sürüklenen Slovenyalı sporcu, kazayı yara almadan atlattı. Sporcunun yerden kalkmasıyla herkes derin bir nefes aldı.


Orkun çizmeli | ERZURUM AHT.
Habertürk gündem haberleri.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
, açılışı, başbakan, erzurumda, ettirilen, için, inşa, kış, oyunları, tesislerin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
• KCK sanıklarına destek için yürüyüş yaptılar!. Sametold Haber Arşivi 0 14 Ocak 2011 23:11