IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ocak 2011, 09:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hastane Çatısında Korkutan İntihar Girişimi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Numune Hastanesi'nin Çatısında İntihar Girişiminde Bulunan ve Ayağının Buz Nedeniyle Kayması Sonucu Çatıda Bir Süre Sarkık Kalan Genç, Bir Polis Tarafından Kurtarıldı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Numune Hastanesi'nin çatısında intihar girişiminde bulunan ve ayağının buz nedeniyle kayması sonucu çatıda bir süre sarkık kalan genç, bir polis tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Numune Hastanesi'nin temizlik işlerinde çalışan şirket işçisi Ümit K. (29), gece saatlerinde çalıştığı 9 katlı hastanenin çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Ümit K, çatıdayken hastanenin kantinini işleten bir arkadaşını arayarak intihar edeceğini söyledi. Durumun hastane polisine ve güvenlik görevlilerine haber verilmesi üzerine hastaneye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çatıda gezinirken buz nedeniyle ayağı kayan Ümit K, son anda çatıya tutundu. Çatıda sarkık durumda bir süre kurtarılmayı bekleyen gencin imdadına polis ekipleri yetişti. Çatıya çıkan Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve diğer polisler, çatıda sarkık kalan gence ulaşmaya çalıştı. Bu sırada çatıda kullanılmayan asansör halatı bulan ekipler, zaman kaybetmeden Ümit K'yı kurtarmak için çaba gösterdi.

Cinayet Büro Amirliğinin ekip şeflerinden biri olan 11 yıllık polis memuru Osman Erişen (34), genci kurtarmak için bu çelik halatı beline bağladı. Arkadaşlarının da tuttuğu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yardımıyla çatının ucuna ulaşan Erişen, Ümit K'yı çekerek kurtarmayı başardı.

Buz nedeniyle kayganlaşan çatıda hayatını riske atan polis memuru sayesinde düşmekten son anda kurtulan Ümit K, çatıya çıkan sağlık ekiplerince asansörle acil servise indirildi. Baygın olduğu gözlenen Ümit K, daha sonra psikiyatri servisine kaldırıldı. Daha önce hastanenin kantinini de işlettiği öğrenilen Ümit K'nın hem ekonomik hem de kişisel bazı sorunları olduğu ileri sürüldü.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ta 6 yıldır görev yapan polis memuru Osman Erişen, 'Diğer arkadaşlarımla birlikte çatıya çıktık ve elimizden geleni yaptık. Bu bizim hem insani, hem de mesleki görevimiz. Dolayısıyla biz elimizden geleni yaptık, kim olsa aynı şeyi yapardı. Genç arkadaş kurtarıldığı için hepimiz sevinçliyiz' dedi.

İtfaiye ekipleri ile hastane personeli, Ümit K'nın sarkık kaldığı anları korku içinde izledi. Olayı duyan başhekim Fikret Özkan da hastaneye gelerek bilgi aldı.

- SİVAS (Anadolu Ajansı)

__________________
Kahpeliğin bahanesi, İhanetin telafisi olmaz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çatısında, hastane, intihar, korkutan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Savcı: İntihar girişimi iddiası gerçek dışı MasteR06 Haber Arşivi 0 16 Nisan 2014 03:10
Rus Kilisesi'nin çatısında çam ağacı MySpace Haber Arşivi 0 02 Eylül 2013 19:06
Bina Çatısında Dağ Zen Fotoğraf Kulübü 0 17 Ağustos 2013 20:13
Aşkla İntihar Arasında Kaç İntihar Var Sevgilim Thetis Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 06 Mayıs 2012 20:14