IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2007, 00:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çatlı´ya mesaj yollamış !




BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Abdullah Çatlı´yla ilgili konuştu.
Devletin ASALA konusunda Abdullah Çatlı´dan talepleri olduğunu ve bu konuda görüşlerinin sorulduğunu söyleyen BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, “Cevabını biz de duruşma salonunda bir arkadaşla gönderdik” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, TV Net´in konuğu olduğu ´Başkent´ten Portreler´ programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Programda Abdullah Çatlı´yla ilişkisini anlatan Muhsin Yazıcıoğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı olduğu dönemde Çatlı´nın yardımcısı olarak görev yaptığını ifade etti.

GAZETE ARŞİVLERİNDE VAR

Yazıcıoğlu şunları söyledi: “Abdullah Çatlı´yı öğrencilik yıllarında tanıdım. Nevşehir´den gelmiş saf bir Anadolu delikanlısıydı. Mahçup, konuştuğunda yüzü kızaran biriydi. İçine kapanık, etrafındakilerle açık seçik ilşkiler kuramayan ama sağlam karakterli, dürst, milliyetçi, ülküçü bir Türk genciydi. Ülkü, Ocakları Genel Başkanlığım sırasında benim yardımcımdı. Devletle bir ilişkisini görmedim. Yasadışı bir olayını da görmedim. Bahçelievler olayından sonra aranmaya başlayınca, koptu ve yurtdışına gitti. Ben cezaevindeyken bana haberler gönderdi. Devletin kendilerinden ASALA olaylarıyla ilgili talebinin olduğunu ve tereddütlü olduğunu söyledi. Bizim fikrimizi de sordu. Bir arkadaşımızı mahkemede tahliye talebi yapmak üzere söz istettirerek, yurdışındaki bu talebe yanıt verdik. O zamanki Cumhuriyet Gazetesi arşivlerine bakılırsa görülür. Dedik ki evet biz TC´nin varlığının birliğini isteyen idealist insanlarız. Ama bu devletin askeri var polisi var. Yasadışı organlarla mücadele onların işi. Bizim işimiz değil. Eğer bizim işimiz gibi yapılacaksa o zaman resmi hüvviyet kazanmak suretiyle yapmak zorundayız. Gayri resmi ilişkilerin bir faydası yoktur."

DTP ŞANSINI KULLANAMADI

DTP´nin asıl niyetinin anlaşılmaya başlandığını belirten Yazıcıoğlu şunları söyledi: "Ben hiçbir zaman parti kapatılmasından yana olmadım. DTP Türkiye için şans olma fırsatını kullanamadı. Partinin ´balayı´ dönemini çabuk bitirdiler. PKK örgütü mensuplarına ´kardeşim´ diyorlar. ´Derhal operasyonlar durdurulsun´ diyorlar. Terör örgütüyle kol kola bir demokrasi olmaz. Partimizin bu konuda tavrı net ve açıktır."

12 EYLÜL BOP İÇİN YAPILDI

12 Eylül darbesinin ardından yaşadıklarını anlatan BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu, harekatın değişik uzantıları olduğunu söyledi. Yazıcıoğlu, "12 Eylül darbesi sadece kardeş kavgasını, kanı durdurmak için yapılmış bir harekat değildir. 12 Eylül, Büyük Ortadoğu Projesi´nin (BOP) nihayetlendirilmesinde önemli kilometre taşlarından biridir" diye konuştu. Yazıcıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye´yi tamamen Ortadoğu projesine endeksleyecek, Türkiye´yi Amerika´nın uydusu sağlanacak bir hareketti bu. Güneye Çekiç Güç yerleştirildi. 12 Eylül´ün ardından Yunanistan´ın hemen NATO´ya geçişi sağlandı. Çekiç Güç´ün kanatları altında PKK beslendi ve büyütüldü

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Eylül 2007, 08:41   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Çatlı´ya mesaj yollamış !




Önce devlet birilerini kullanır , sonrada birileri devleti kullanır. Bu işler her zaman böyledir.

Aşağıda yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve gerçekleri yansıtmamaktadır.



Bir bakan , bir emniyet müdürü ve bir devletin bazı işlerini üstlenmiş kişi İzmir in yazlık bölgelerini araştırmak için o bölgeye giderler. Balçova termal otelde dönemim içişleri bakanı 15 dklık kısa bir görüşme yaparlar. İzmirde henüz keşfedilmemiş arsa fiyatları ucuz bir yazlık bölge aranmaktadır.

Bu bölgedeki arsaların yüzde 90 ı satın alınacaktır. Daha sonra dönemin hükümetinden yasal kumarhane izni çıkarılıp Ülkemizde sadece o bölgede yasal kumar oynanmasına izin verilecektir. Amerikadaki Las vegas örneği Ülkemize getirilecektir bir bakıma. Ve Türkiyenin en önemli bölgesindeki arazinin 100 de 90 ı kendilerine ait olacaktır. Bölgeye karar verilmiştir seçilen bölge İzmirin Özdere kesimidir . Bir süre arazilerin olduğu yerlerde dolaşırlar ve kararı kesinleştirirler. Genellikle boş olan çarşıda yol kenarındaki bir pastahaneyi görüp oturup limonata içerler . Çatlı sadece su içer . İstanbula dönerken susurluğa 20 km kala arkalarındaki koruma aracını trafik polisleri durdurur. Bakan koruması olduklarını belirtip polislere kafa tutarlar . Polisler ağırdan alıp kontrollerini yaptıktan sonra gitmelerine izin verirler. Koruma aracı bakanın aracına yetişmek için daha hızlı gider ve karşısında hurdaya dönmüş bir mercedes görür. Balıkesir emniyetinin verdiği bilgiye göre o saatte orada bir trafik denetlemesi yapan ekip bulunmamaktadır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Not: Alıntı değildir

 

Alt 23 Eylül 2007, 00:20   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Çatlı´ya mesaj yollamış !




Bunun adınada derin devlet derin üzücü olan ise suan onlar iceride işin ilginci siyasetmidir düşünmek gerek... baylaşımın icin teşekkürler

 

Alt 23 Eylül 2007, 00:50   #4
Run
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çatlı´ya mesaj yollamış !




Paylaşım için Tşk.

 

 

Etiketler
catliya, mesaj, yollamis


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cübbeli Ahmet cinlerini Eskişehir'e yollamış PassioN Haber Arşivi 0 23 Ocak 2012 20:16
Çatlı bombası atear Haber Arşivi 0 23 Mayıs 2009 00:22