IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2011, 20:07   #1
Çevrimdışı
JB
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kışlada Dayak İddiası




Kışla revirinde ’Çocuk doktoru’ olarak görev yapan Asteğmen Eser Aynacı’nın 11 Ocak salı gecesi dövülerek yol kenarına atıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kışlada dayak iddiası AĞRI’nın Patnos İlçesi’nde bulunan Orgeneral Cevdet Sunay Kışlası revirinde ’Çocuk doktoru’ olarak görev yapan Asteğmen Eser Aynacı’nın 11 Ocak salı gecesi dövülerek yol kenarına atıldığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Eser Aynacı’nın annesinin şikayeti üzerine bir astsubay tutuklandı.

Edirne’de oturan ve çocuk doktoru olan Eser Aynacı, geçen yılın Eylül ayında vatani görevini yapmak üzere Patnos’taki 34’üncü Piyade Tugayı Orgeneral Cevdet Sunay Kışlası’na geldi. İddiaya göre, Teğmen İ.C., bilinmeyen nedenle revirde görevli Asteğmen Aynacı’yı geçen salı gecesi silahla tehdit etti, Astsubay Muammer Y.’yi de dövdü. Eser Aynacı, Ağrı Devlet Hastanesine kaldırılırken, gece yarısından sonra Askeri Hastanesi’ne yakın bir yerde yol kenarında polisler tarafından bulunduğu öne sürüldü. Ambulansla Askeri Hastane’ye götürülen Eser Aynacı daha sonra Ağrı Devlet Hastanesi’nde 2 gün süreyle tedavi gördükten sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahı Servisi’ne kaldırıldı.

Evli ve 1 çocuk babası olan Eser Aynacı’nın Edirne’de oturan annesi Servet Aynacı, Patnos Cumhuriyet Savcılığına gönderdiği dilekçede oğlunun askeri birlikte tehdit, şiddet gördüğünü ve dövüldüğünü öne sürdü. Servet Aynacı dilekçesinde şu iddialarda bulundu:

"Oğlum askerlik yaptığı sürece devamlı olarak Teğmen İ. C. tarafından silahla tehdit ediliyordu. 11 Ocak’ta Astsubay Muammer tarafından boynundan tutularak kafası duvara vurulmuş ve darp edilmiştir. Çocuğumun sağlığından endişeliyim. Oğlum darp edildikten sonra, Ağrı Askeri Hastanesi’ne yakın bir yerde deliller yok etmek amacıyla gece saat 02.00’de yol kenarına bırakılmış. Polisler tarafından yol kenarında bulunan oğlum, ambulans çağrılarak Askeri Hastenesi’ne götürülmüştür. Oğlumun can güvenliği yoktur."

Astsubay Muaammer Y. ilk sorgusunun ardından tutuklanarak Ağrı Askeri Cezaevi’ne konulurken soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak : Ekolay.net

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dayak, kışlada, kä±åŸlada, İddiası, ä°ddiasä±


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuk Mahkumlara Hortumlu Dayak İddiası Zen Haber Arşivi 0 27 Mayıs 2013 23:13
Dayak Yiyen Çocuk Dayak Atmayı Öğrenir Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 30 Ekim 2012 15:38
Flaş!.. Yok böyle dayak!.. ünlü oyuncu şafak sezer’e benzediği için dayak yiyen izmit PauL Haber Arşivi 0 11 Şubat 2012 14:42