IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2011, 12:19   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit jandarma er toprağa verildi




Şehit jandarma er toprağa verildi
Tedavi gördüğü hastanede şehit olan jandarma er Zeynel Kapucu'nun cenazesi askeri törenin ardından toprağa verildi.
02.04.2011 - 20:30


Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun cenazesi Milas'ta düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi.

Şehit Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun (21) cenazesi, Emek Mahallesi Karadağ Caddesi'ndeki evinden alınarak ambulansla cenaze namazının kılınacağı Zeytuniye Camisi'ne götürüldü.Caminin bahçesinin küçük olması nedeniyle caminin yan tarafında bulunan Fatih İlköğretim Okulu bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından şehit er Zeynel Kapucu için askeri tören düzenlendi.

Askeri törenin ardından şehit erin cenazesi askerlerin ve vatandaşların omuzlarında bir süre taşındıktan sonra Milas Şehir Mezarlığı'na götürüldü ve burada toprağa verildi.

Askeri törene ve cenaze namazına, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, MHP Muğla Milletvekili Metin Ergun, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler, Muğla Valisi Fatih Şahin, Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, Milas Kaymakam Vekili Feridun Cemal Özdemir, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Şafak Yürekli, şehidin yakınları, askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

ACILI AİLEYİ, BAKAN GÖNÜL TESELLİ ETTİ
Osmaniye’nin Hasanbeyli İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin döşediği mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu yaralanan 6 askerden, jandarma er 21 yaşındaki Zeynel Kapucu şehit oldu. PKK saldırılarında en son13 Ekim 2010'da Tunceli'de Yasin Mergen ve İbrahim İşcan şehit düşmüştü. Kapucu 171 gün sonra çatışmada şehit düşen ilk asker oldu.

Tören alanına Muğla Valisi Fatih Şahin ile gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, şehit erin anne ve babasına başsağlığı dileğini yineleyerek, cenaze namazını şehit erin babası ve amcasıyla birlikte kıldı. Bakan Gönül, tören boyunca şehit erin babası Ümmet Kapucu'yu kolundan tutarak destek oldu ve teselli etti.

ACIYA DAYANAMAYAN ANNE AMBULANSA ALINDI
Cenaze törenine katılan ve Türk bayrağı taşıyan vatandaşlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, şeklinde slogan attılar. Şehidin annesi Fadime Kapucu, babası Ümmet Kapucu, kardeşleri Ünal, Bilal ve Zehra da cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin annesi Fadime Kapucu, yaşadığı acıya dayanamayarak fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınan acılı anne, mezarlığa ambulansla götürüldü. Cenaze törenine katılan bazı askerler de gözyaşlarını tutamadı. Cenaze töreninde çok sayıda polis görev yaptı. Vatandaşlar balkonlarına Türk bayrağı astı.

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Nisan 2011, 13:15   #2
Çevrimdışı
aSi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şehit jandarma er toprağa verildi




Başımız Sağ olsun.

__________________
Doğruları biliyorsan, yalanları dinlemek eğlencelidir.
 

 

Etiketler
Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 şehit 3 Ana-Van Şehitleri Toprağa verildi MasteR06 Haber Arşivi 0 09 Şubat 2014 23:33
Şehit er toprağa verildi Collettivo Haber Arşivi 1 23 Temmuz 2008 19:03