IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2011, 06:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gaziantep Beşiktaş Kupa Maçı Özeti – ----- – 2-2




21 Nisan, 2011 | 16:58

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş, ilk yarım saatinde sıkıntı çektiği maçta Gaziantepspor’la 2-2 berabere kalarak finale yükseldi.
Gaziantep Beşiktaş kupa maçı özeti – ----- – 2-2


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gaziantepspor 2-2 Beşiktaş maçı ikinci yarı özeti ziraat Türkiye kupası

Sahaya Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, İsmail Köybaşı, Fabian Ernst, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma ve Hugo Almeida 11′iyle çıkan Beşiktaş, 5. dakikada Olcan’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştükten sonra ilk yarım saat boyunca sıkıntılı anlar yaşadı. 33. dakikada Simao’nun penaltıdan attığı golle rahatlayan Beşiktaş kalan bölümde rahat bir oyunla maçı bitirerek finale yükseldi. Gaziantepspor’da Olcan Adın attığı 2 golle alkış alırken Beşiktaş’ın ikinci golü Hugo Almeida’dan geldi.
Gaziantepspor Beşiktaş maçı dakikaları;

5. dakikada Hürriyet Güçer soldaki İsmael Sosa’yı gördü. Bu futbolcunun güzel ortasına arka direkte Olcan Adın kafayı vurdu ve Gaziantepspor’u 1-0 öne geçirdi. 14.dakikada,. sağ kanattan Wagner ile Popov’un ver kaçında ceza sahasına giren Popov topu ortaya çıkardı, araya giren savunma topu kornere attı. 12. dakikada Beşiktaş beraberlik golüne çok yaklaştı. Fernandes’in ortasında Sivok’un yakın mesafeden kafa vuruşunda Karcemarskas son anda topa dokundu ve mutlak bir golü önledi. 33. dadikada Fernendes’in kullandığı serbest vuruşta top Serdar’ın eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Simao topu ağlara yolladı ve Gaziantepspor Beşiktaş maçı skoruna dengeyi getirdi. 40. dakikada Quarsma’nın pası ile cesa sahasına giren Ersnt topu ayağından açınca araya giren Yalçın kornere attı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Gaziantepspor Beşiktaş maçı ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıya da Gaziantepspor hızlı başladı ancak golü Beşiktaş buldu. 49. dakikada İsmail Köybaşı ve Quaresma ile gelişen kontra atakta ceza sahasında boş pozisyonda bulunan Hugo Almeida, gelişine plase bir vuruşla Beşiktaş’ı 2-1 öne geçiren golü attı.
Gaziantepspor Olcan Adın ile beraberliği yakaladı. 68. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Olcan, mükemmel vurdu ve skora tekrar eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda Gaziantepspor’un baskısı ve Beşiktaş’ın kontra atakları sonuç getirmedi ve Gaziantepspor Beşiktaş maçı 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Fiyapı İnönü Stadı’ndaki ilk maçı 3-0 kazanan Beşiktaş finale yükseldi. Siyah-beyazlıların finaldeki rakibi yarın oynanacak Gençlerbirliği – İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında belli olacak. İstanbul’daki ilk maç 1-1 berabere bitmişti..



Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Konu Sevda tarafından (31 Ekim 2011 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kupa maçı öncesi olay çıktı AngeL Spor Haberleri 0 07 Mayıs 2014 21:26
Beşiktaş Manisaspor maçı golleri ve özeti (maç sonucu) Beşiktaş:4 - Manisaspor:1 Sevda Haber Arşivi 0 20 Mart 2012 03:18
Azeri Televizyonunda Kupa Maçı Julw Komedi ve Mizah 0 05 Eylül 2007 09:22
Azeri Televizyonunda Kupa Maçı? Gazi_liseli Genel Paylaşım 0 10 Haziran 2006 09:46