IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İETT otobüsünde öpüşme eylemi! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/391095-iett-otobusunde-opusme-eylemi.html)

Soul 25 Nisan 2011 11:06

İETT otobüsünde öpüşme eylemi!
 
Sarılan gençlerin otobüsten atılması benzeri görülmemiş bir eylemle protesto edildi. Sevgililer, otobüste öpüşerek İETT’ye tepkilerini gösterdi.

Geçtiğimiz hafta İETT otobüsünde sarılarak oturan iki gencin zorla indirilmesi, gündemin ilk sıralarında yer almıştı. Bu garip olay üzerine İETT hemen şoför hakkında soruşturma başlattı ama tepkiler dinmedi. “İnadına sevgi” diyerek internette örgütlenen gençler, önceki gece şaşırtıcı bir eyleme imza attı. Taksimotobüs duraklarında buluşan genç sevgililer, İETT’nin Sarıyer otobüsüne binerek aracın hareket etmesini bekledi.

ÖPÜŞÇÜ EYLEMCİLER

Otobüs hareket ettiğinde ise herkesi şoke eden protesto gerçekleşti. Genç çiftler şaşkın bakışlar arasında öpüşmeye başladı. Hatta bazıları öpüşün şoför tarafından farkedilmesini sağladı. Ancak meslektaşı gibi “sevgisiz” olmayan şoför, genç sevgililere hiç sesini çıkarmadı. Gümüşsuyu’nda inen gençler, protestolarına bu kez dudaklarını değil ellerini konuşturarak devametti. Yani alkışlarla. Arada İETT’ye aşk ve sevgiyi hatırlatan çeşitli sloganlar atarak..

HT

Feronia 25 Nisan 2011 11:24

Cevap: İETT otobüsünde öpüşme eylemi!
 
Heryerde opusulmez. Yeri ve zamani var hersey icin.
Boyle bir protesto sacma.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net