IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2011, 14:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İki kardeşten biri dağda diğeri Ergenekonda..




Bugüne kadar kardeşlerden birinin dağda diğerinin askerde olduğunu duymuştuk. Ama böylesini hiç duymamıştık. Şimdi ise kardeşlerden biri dağda diğeri ise Ergenekon'da.

Ergenekon davasında 2. iddianamenin tutuksuz sanıkları arasında yer alan Hüseyin Nazlıkul'un abisi İsmail Nazlıkul, terör örgütünün silahlı kanadı HPG'nin basın irtibat merkezi sorumlusu olarak görev yapıyor.
Bu ilginç ayrıntıyı Bugün gazetesi yazarı Adem Yavuz Arslan köşesinde yazdı. Yazar Arslan, Kasım Engin kod adıyla örgütün sitesinde yazan Nazlıkul'un 'polis devletin faşist yüzüdür.' 'Bundan sonra resmi ya da sivil fark etmez tüm polislerin hedef olduğu talimatı'na dikkat çekiyor.

Yazar sözü Nazlıkul'un abisinin kimliğine getirerek tesadüf bile olsa Fırat'ın öte yakasındaki kirli ilişkilerin gerçeği değiştirmeyeceği görüşünde. Yazını işte bu sözlerle tamamlıyor:
PKK'ya muhalif kaynaklarca 'şüpheli' bir isim olarak tanımlanan Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul'un abisi ise Ergenekon sanığı.
Abi Hüseyin Nazlıkul 23 Eylül 2008'de Ergenekon operasyonu kapsamında Adil Serdar Saçan ve Tuncay Özkan ile birlikte gözaltına alındı. Daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Halen de 2. iddianamenin sanıkları arasında ve 'Ergenekon Terör Örgütü adına faaliyette bulunmaktan' yargılanıyor.
İki kardeşten birisinin dağda, birisinin askerde olduğu türü hikâyeleri görmüştük ama birinin PKK yöneticisi diğerinin Ergenekon'da sanık olduğuna şahit olmamıştık.
Tabii ki bu iki kardeşin başka dünyalara savrulmaları tamamen tesadüf de olabilir. Fakat bu durum bizim Ergenekon ve PKK gibi yapılanmalara şüpheli bakmamızı engellemez.
Bu konuda Aksiyon'da Haşim Söylemez'e konuşan Şükrü Gülmüş'ün çarpıcı iddiaları da var. Ayrıca Kandil'deki terör örgütü liderlerinden Murat Karayılan'ın kaleme aldığı kitapta da doğrudan olmasa bile 'derin çetelere göndermeler' var.
Daha önce de söyledik yine tekrar edelim.
Fırat'ın öte yakasında yaşanan kirli işler ortaya dökülmedikçe Türkiye'nin demokratikleşmesi, terör sorununu çözmesi mümkün değil.


Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
biri, dağda, diğeri, ergenekonda, kardeşten, İki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Biri Çekmece'ye diğeri Bakırköy'e Seth Haber Arşivi 0 06 Kasım 2014 12:27
Biri erkek diğeri kadın oldu Seth Haber Arşivi 0 30 Haziran 2014 16:13
Biri gerçek diğeri kalbinin annesi AngeL Haber Arşivi 0 18 Ekim 2013 00:03