IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2007, 17:01   #1
BLaCK_and_WHiTe
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaşlı Aslan Allah(c.c) diye kükredi




26/12/2006 - 'Allah' diye kükredi aslanlar zikretti


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yaşlanınca bir sirkin İzmir Hayvanat Bahçesine bıraktığı aslan 'Golyad' kentte efsane oldu. İddiaya göre yaşlı aslan, "Allah... Allah" diye kükrüyor, diğer aslanlar da zikrediyor!


Hatırlanacağı üzere Bakü'de Allah diye kükrediği iddia edilen bir aslanın kükremesi tarafından iki sene önce gündeme getirilmiş ve o haber internet tarihinin en çok tıklanan haberlerinden biri olarak tarihe geçmişti. Bu ilginç kükremeyi gerçekleştiren aslan öldü.
Ancak "Allah diyen aslan" efsanesinin ruhu İzmir'de yaşıyor. Üstelik bu kez "Allah diye kükreyen" aslan yalnız başına da değil. O Allah diye kükrerken, diğer arkadaşları da zikir ederek ona eşlik ediyorlar.

İşte Doğan Haber Ajansı'ndan Mustafa Oğuz'un haberi
Geçen cumartesi günü başlayan söylenti üzerine, aslan kafeslerinin önünde uzun kuyruklar oluştu.

İZMİR
Hayvanat Bahçesi’ndeki Golyad adlı aslanın ’Allah’ diye kükrediği, diğer aslanların da zikir yaptığı söylentisi ziyaretçilerin ilgisini artırdı. Aslanların bulunduğu bölümün önünde yoğunlaşan ziyaretçiler Golyad’ın kükremelerini izliyor, kameraya kaydediyor. Golyad, Moskova Sirki tarafından "yaşlandı" diye 3 yıl önce İzmir Hayvanat Bahçesi’ne hediye edildi. 16 yaşındaki Golyad’ın kükrerken ’Allah’ dediği diğer hayvanların da onun kükremesi ile zikir yaptığı söylentisi geçen cumartesi günü kentte kulaktan kulağa yayıldı.

Bu söylenti üzerine çok sayıda ziyaretçinin Hayvanat Bahçesi’ne akın ettiğini belirten bir görevli, "Gelenlerin çoğu aslanın çıkardığı sesleri kamera ve cep telefonu ile kaydetmeye başladı. Kabalık, aslan kafesi önünden uzun süre ayrılmayınca gidip bu ilginin nedenini öğrenmek istedik. Bizlere ’Duymuyor musunuz Aslan ’Allah’ diyor. Diğer aslanlar da çıkardığı sesler sonrası zikir yapıyor’ dediler. Böyle bir şeyin olmadığını söylediğimizde ’Siz inançsız insanlarsınız’ dediler ve bize çıkıştılar" diyerek yaşadıklarını anlattı.

KUYRUK OLUŞTU

Hayvanat Bahçesi’ne ilginin devam ettiğini belirten görevliler, "İçlerinde tekerlekli sandalye ile gelenler var. Uzun süre kafes önünde Golyad ve diğer aslanları seyrediyorlar. Bunların çoğu ise Roman kökenli vatandaşlarından oluşuyor. Biz bu saçma söylentiden ve gelenlerin bu yöndeki sorularından bunaldık. Herkesin bu söylentinin asılsız olduğunu bilmesini istiyoruz" diye konuştu. Golyad’ı "16 yaşında ihtiyar bir aslan" diye tanıtan yetkililer, bu hayvanların ömrünün, iyi bir bakımla ortalama 20 yıl olduğunu söylediler.

Buda önceki video ALLAH diye bağıran aslan

[YT]XQ4q7KWjxuA[/YT]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
allahcc, aslan, diye, kukredi, kükredi, yasli, yaşlı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Allah Diye.. PopSy İslamiyet 1 05 Mart 2009 07:07