IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Mayıs 2011, 12:57   #1
Soul
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
10 yıl sonra karşılaştılar!




Henüz 13 yaşındayken kaçırılan ve dokuz ay boyunca tecavüze uğrayan ABD’li Elizabeth Smart, yıllar sonra kendisini kaçıran adamla yüz yüze geldi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Brian Mitchell’in ömür boyu hapis cezası aldığı duruşmayı izlemeye gelen Smart, tecavüzcüsünün gözlerinin içine baktı ve ona hapse girmeden önceki son sözlerini söyledi. Mitchell, o saniyelerde kendi kendine mırıldanıyordu.

Bugün 23 yaşında olan Smart, 2002 yılında Utah eyaletinin başkenti Salt Lake City’deki evinden bıçakla tehdit edilerek kaçırılmıştı.

Sarı saçlı, mavi gözlü kız çocuğunu bulmak için ABD’nin dört bir yanında arama başlatılmış, Smart, Mart 2003’te kendisini kaçıran Mitchell ile sokakta yürürken tespit edilerek kurtarılmıştı.

YÜZYÜZE GELDİLER

Yıllar sonra, geçmişin izlerini tamamen üzerinden atan Smart, Mitchell’ın cezasının açıklanacağı duruşmaya geldi.Hürriyet gazetesinin haberine göre yargıç, ona söylemek istediği bir şey olup olmadığını sorduğunda, genç kadın ayağa kalktı ve Mitchell’ın gözlerinin içine bakarak konuştu:

“Sana söyleyecek fazla sözüm yok. Ne yaptığını çok iyi biliyorum… Bana yaptığın şeyin yanlış olduğuna inandığını biliyorum. Bunu bilinçli bir şekilde yaptın… Ancak bugün harika bir hayatım var ve ne yaparsan yap, beni bir daha etkileyemeyeceksin…”

“Benden, asla geri alamayacağım dokuz ayımı çaldın. Bu hayatında yada ölümden sonraki hayatında yaptığın şeyler için sorumlu tutulacaksın. Bu zaman geldiğinde, hazır olacağını umuyorum.”

Smart, bu sözleri sarf ederken, mahkeme salonuna elleri ve ayakları kelepçeli bir şekilde gelen Mitchell, duruşma boyunca ağzından düşürmediği şarkıyı mırıldandı.

DAVA YILLARCA ERTELENDİ
Yıllarca akıl sağlıyı yerinde olmadığı gerekçesiyle duruşması ertelenen 57 yaşındaki Mitchell, adam kaçırma ve bir çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan dolayı ömür boyu hapis cezası aldı.

Mitchell, kendisine söz hakkı verildiğinde, şarkısını söylemeye devam etti. Cezası açıklanırken, sesini yükseltmesi dikkat çekti.

Duruşma basına kapalı olduğu için, içeride yaşanan gelişmeler mahkeme binasının penceresine tutulan notlarla iletildi.

CEHENNEM GÜNLERİ
Mithchell, Smart’ı alıkoyduğu dokuz ay boyunca küçük kızı sokaklarda yatırdı, sürekli paçavra elbiseler giydirdi ve yanına yaklaşanlara gerçek kimliğini söylemesi halinde onu öldürmekle tehdit etti. Smart, o günleri ,"Cehennemi yaşamıştım" diye tanımlamıştı.

Garip görünümüyle dikkat çeken Mitchell’ın, dini görüşlerini açıkladığı 27 sayfalık “The Book of Immanuel David Isaiah” adlı manifestosu bulunuyor.


haberturk

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
10, karşılaştılar, sonra, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sonra Vesaire Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 3 24 Kasım 2014 20:01
Ya Sonra ? Ne Yaparım Senden Sonra ? Biten İlişkinin Ardından Toparlanma Süreci Liaaa Ruh Sağlığı 0 23 Ekim 2012 03:34
Gay şef sevgilisini öldürdü, sonra yağda kızartıktan sonra yedi Angel Haber Arşivi 2 09 Ekim 2008 10:22