IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Haziran 2011, 11:52   #1
Soul
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HGS geliyor!




Tüm Türkiye'de otoyollar ve köprülerde bu sistem olacak!

Otoyollar ve boğaz köprülerinde kartlı geçiş sistemine alternatif olarak anında ödeme seçeneği sunmak amacıyla PTT ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliğiyle geliştirilen Hızlı Geçiş Sistemi’nin (HGS) Ekim ayında tüm Türkiye’de uygulanmaya başlanacağı belirtildi.

Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, manuel ödeme sisteminin kaldırılması sonrası Kartlı Geçiş Sistemi’nde bir yığılma olduğunu, Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) yaygınlaştırılmasındaysa sorunlar yaşandığını söyledi.

Vatan'da da yer alan habere göre, halen OGS sisteminde 2 milyon 800 bin, KGS’de ise 8 milyona yakın kullanıcının bulunduğunu, KGS’nin neden olduğu beklemelerin yoğun trafiğin bulunduğu bölgelerde sıkışıklığa neden olduğunu dile getiren Turhan, bu durumun belli bölgelerde karbon emisyonunun da yükselmesine yol açtığına dikkati çekti.

PTT ile yapılan protokol kapsamında geliştirme çalışmaları devam eden HGS’nin ise düşük maliyetle alınabildiğini ve pratik bir kullanıma sahip olacağını ifade eden Turhan, HGS’nin özellikle KGS’nin alternatifi olacağını, yakın dönemde KGS’deki kullanıcı sayısının HGS’ye geçmesini beklediklerini bildirdi. Yeni uygulamayla vatandaşlar PTT şubeleri, anlaşmalı bankalar, büfeler, benzin istasyonları ve sınır kapılarının yanısıra internet, cep telefonu ve çağrı merkezi vasıtasıyla da yükleme yapabilecek“

haberturk

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
geliyor, hgs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık